Word een kringloopexpert #1 - Dress to shop

Word een kringloopexpert #1 - Dress to shop

Vandaag beginnen we met een nieuwe serie. In de komende 8 weken maken we van jou een expert in de kringloopwinkel. Elke vrijdag krijg je een nieuwe tip. Ben je altijd teveel tijd kwijt in de kringloop? Zie je door de troep de pareltjes niet meer? Koop je teveel? Weet je niet waar te beginnen? Wij helpen je!

Kringloopshoppen is heel duurzaam. Het kopen van nieuwe spullen is de grootste impact op onze footprint. Dus het geven van een nieuwe bestemming aan spullen die al gemaakt zijn, in plaats van het kopen van nieuwe, is een van de beste dingen die je kunt doen. Samen met de experts van Zero Waste Nederland geven we je beste tips.

Vandaag tip 1: Dress to shop

Wees qua kleding voorbereid op wat je gaat kopen. Ga je voor kleding? Trek dan vooraf iets aan wat gemakkelijk aan en uit kan, en neem kleding of schoenen mee waarmee je wilt kunnen combineren. Zoek je een jurk? Neem dan schoenen/laarzen mee die eronder moeten kunnen.

Ga je voor meubilair en zware spullen? Trek dan comfortabele stevige schoenen aan. Je kunt ook stalen neuzen overwegen, want je wil niet dat bankstel op je kleine teentje hebben.

Over het algemeen is een rugzak handiger dan een schoudertas of handtas. Je wil je handen vrij hebben om te kunnen bladeren, voelen, pakken en testen.

💪🌍❤️👠🥾🎒

Zo dat was de eerste. Heb je aanvullende tips? Comments? Post ze hieronder! ⬇️ Moeten je vrienden deze serie ook volgen? Deel onze post!


Reacties

Plaats als eerste een reactie op het artikel Word een kringloopexpert #1 - Dress to shop.

Reageer