Kringloopwinkels in België

In België is de Kringwinkel de naam van de overkoepelende organisatie van circa 125 kringloopwinkels. Daarnaast zijn er in België tal van kringloopwinkels en gerelateerde winkels die niet onder deze organisatie vallen. Ontdek alle kringloopwinkels en andere leuke tweedehandswinkels in Vlaanderen en Wallonië!

Aanmelden nieuwsbrief
Mis nooit meer een tweedehands evenement!

Ontvang elke dag een mail met kringloopwinkels, rommelmarkten en andere tweedehands evenementen in de buurt van Amsterdam.

Logo Bas

Emmaus Haarzuilens heeft een nieuwe review ontvangen
28 Februari

B

Bas (2 reviews) 0 Gisteren

Van de week (eind februari 2020) weer eens langs geweest. Leuke, commune-achtige omgeving met drie boerderijen met ieder haar eigen segment aan kringloopspullen. Het leek in de "boekenboerderij" echter nog wel drukker dan voorheen (2018-2019, toen ik er wat regelmatiger kwam). Het heeft een Doldwaze Dagendrukte en dat is niet ideaal. Zelfs de zeer ruime parkeerplaats was nagenoeg vol. Echter, afgaande op hun boeken- en muziekcollectie is dat, voor kingloopwinkelbegrippen, terecht. Ze hebben veel, heel veel. Maar ook goed spul. Goede titels, daarbij zijn de boeken zijn prima gesorteerd op genre en het koren is duidelijk van tevoren van het kaf gescheiden: misschien dat ze daarom zo weinig geopend zijn, omdat hier veel tijd voor nodig is? Ze zijn wellicht een tikje duurder dan de meeste kringloopwinkels, maar voor de spullen die ze hebben is dat het grotendeels waard. DVD collectie is niet zo groot, maar wát ze hebben is veelal niet dezelfde budgetzooi die je overal ziet liggen. Sympathieke bediening die ondanks de drukte redelijk stressbestendig en aardig blijft en mensen goed weten te helpen, ook waar ze een bepaald genre/boek wel of niet kunnen vinden. Ik dacht dat ze tot vijf uur open waren, maar ze sloten al om vier uur: de medewerker deed niet moeilijk en gaf me wat extra tijd om mijn mandje(s!) met gevonden spullen uit te zoeken. Door de zéér beperkte openingstijden toch twee puntjes aftrek bij de service (ik moet dit spijtige gegeven toch érgens beoordelen).
(Andere ruimtes met andere spullen niet meegewogen in mijn beoordeling)

Producten: 9 - Service: 7 - Uiterlijk: 8

Logo Alfons uit Haarlem

Kringloop Half Zwaan heeft een nieuwe review ontvangen
24 Februari

A

Alfons uit Haarlem (1 review) 0 5 dagen geleden

We hebben 2 mooie banken gekocht voor een heel geschikte prijs en de mannen hebben ons prima geholpen!!

Producten: 8 - Service: 9 - Uiterlijk: 7

Logo Hanneke

Woord en Daad Lisse heeft een nieuwe review ontvangen
27 Februari

H

Hanneke (1 review) 0 Eergisteren

Alles ziet er pico bello uit.

Producten: 9 - Service: 10 - Uiterlijk: 10

Logo Bas

Kraayenest Kringloop heeft een nieuwe review ontvangen
28 Februari

B

Bas (2 reviews) 0 Gisteren

De gezelligste, kleinste en goedkoopste kringloop van Utrecht (en wijde omstreken).

Producten: 8 - Service: 10 - Uiterlijk: 7

Logo Jeffrey Teiwes

Malle Pietje heeft een nieuwe review ontvangen
23 Februari

J

Jeffrey Teiwes (1 review) 0 6 dagen geleden

Top personeel zeer klantvriendelijk en goede uitleg personeel neemt de tijd ook als je moeilijke vragen hebt gewoon een top winkel

Producten: 10 - Service: 10 - Uiterlijk: 10

AlleKringloopwinkels.nl maakt gebruik van cookies. Meer info