Kringloopwinkels in België

In België is de Kringwinkel de naam van de overkoepelende organisatie van circa 125 kringloopwinkels. Daarnaast zijn er in België tal van kringloopwinkels en gerelateerde winkels die niet onder deze organisatie vallen. Ontdek alle kringloopwinkels en andere leuke tweedehandswinkels in Vlaanderen en Wallonië!


Aanmelden nieuwsbrief
Mis nooit meer een tweedehands evenement!

Ontvang elke dag een mail met kringloopwinkels, rommelmarkten en andere tweedehands evenementen in de buurt van Amsterdam.

Logo Danielle lhs Lhs De wit

Stichting Kringloopwinkel de Sirkel - Nassaustraat heeft een nieuwe review ontvangen
29 Juli

D

Danielle lhs Lhs De wit (2 reviews) 0 Juli 2021

Deze winkel is echt leuk,gezellig en vooral netjes..het personeel krijgt een dikke 10 van mij!!!

Logo Harley

Emmaus Bilthoven heeft een nieuwe review ontvangen
30 Juli

H

Harley (1 review) 0 Juli 2021

Nette overzichtelijke kleine winkel waar niet alles te koop is wat er staat. De prijzen zijn relatief hoog helaas. Vriendelijk personeel.

Logo Klaas O

Stichting Kringloop 't Groene Hart heeft een nieuwe review ontvangen
30 Juli

K

Klaas O (1 review) 0 Juli 2021

Een leuke gezellige en gevarieerde kringloopwinkel. Ik loop er regelmatig binnen om te snuffelen. Wat een groot pand is het toch. Het verbaast me telkens dat het er ondanks het weinige personeel (helaas te weinig vrijwilligers) het er toch overzichtelijk uit ziet en je het steeds mooier ziet worden. Vriendelijk en behulpzaam personeel. De prijzen zijn meer dan schappelijk te noemen. De eerste zaterdag in de maand is er Euro dag waardoor je voor een klein prijsje een complete mooie outfit kunt scoren. De winkel heeft ook een facebook pagina waar je de acties kunt volgen. Ik heb vernomen dat deze winkel in zwaar weer verkeerd vanwege de Corona crisis, hoe jammer zou het zijn als deze winkel zou moeten sluiten om deze reden.

Logo Danielle lhs Lhs De wit

Klein Waterlooplein heeft een nieuwe review ontvangen
29 Juli

D

Danielle lhs Lhs De wit (2 reviews) 1 Juli 2021

Hele nette winkel met vele aparte spulletjes..gezellig om er rond tesnuffelen