Kringloopwinkels in Frankrijk

Frankrijk kent heel wat leuke kringloopwinkels. Je vindt er veel tweedehandskledingzaken en brocanterie. De winkels in Frankrijk zijn online vaak wat lastiger te vinden. Onder de naam dépôt-vente en bric-a-brac maak je veel kans om kringloopwinkel-achtige winkels te vinden. Emmaus en Troc zijn grote spelers in Frankrijk met honderden winkels.

Op dit moment hebben we de regio Hauts-de-France in het noorden van Frankrijk. Help ons mee het bestand voor Frankrijk groter te maken! Weet jij leuke kringloopwinkels in Frankrijk, voeg winkels toe aan de website.


Aanmelden nieuwsbrief
Mis nooit meer een tweedehands evenement!

Ontvang elke dag een mail met kringloopwinkels, rommelmarkten en andere tweedehands evenementen in de buurt van Amsterdam.


Logo Jonkheer Cornelis Anne VAN CITTERS

Kringloop de Zwaan heeft een nieuwe review ontvangen
23 Juli

J

Jonkheer Cornelis Anne VAN CITTERS (1 review) 0 Juli 2021

Maak alvast maar een boodschappenlijst: Deze winkel heeft echt alles. Van alleen al b.v. sapcentrifuges hebben ze meer modellen dan er in de consumentengids besproken worden. Alle afdelingen zorgvuldig ingericht (ook hun opslag in de 2e hal). Ben er al drie keer vertrokken met een volle auto, maar nooit boven de 80euro. En inderdaad zeer vriendelijk personeel. Ik snap niet hoe ze in deze regio aan zoveel goede spullen komen, maar je komt er graag misschien is dat het wel.Logo Susan

Stichting Kringloop 't Groene Hart heeft een nieuwe review ontvangen
24 Juli

S

Susan (1 review) 0 Juli 2021

Super leuke kringloop winkel, ik kom er al vanaf het begin. vriendelijk personeel wat eens minder was maar die zijn inmiddels de deur gewezen vanwege het onvriendelijk gedrag en het geroddel. Veel variërende spulletjes, ik loop er bijna nooit zonder iets uit!


Logo M.Post

Kringloop Heiloo heeft een nieuwe review ontvangen
23 Juli

M

M.Post (1 review) 0 Juli 2021

Bij binnenkomst even schrikken. Komt veel op je af, maar hoe heerlijk om op je eigen tempo erdoorheen te struinen . Heel veel klein goed, maar je moet maar net op zoek zijn naar dat ene voorwerpje/dingetje.Vriendelijk personeel. Prijs verhouding goed.