4 kringloop vloggers over tweedehands kleding

4 kringloop vloggers over tweedehands kleding

Je kleding kopen bij de kringloopwinkel is hot! Bij veel kringloopwinkels zie je dan ook een uitgebreid aanbod van tweedehands kleding. Voor zowel dames als heren. Voor degene die geïnspireerd willen worden hoe je het kopen van tweedehands kleding kan aanpakken, hebben we 4 vloggers op een rij gezet die regelmatig kringloopwinkels afstruinen op zoek naar de leukste outfits.

TrashFashion

TrashFashion is een website en YouTube-kanaal van Sabine uit Utrecht. TrashFashion is een blog over shoppen bij kringloopwinkels en andere tweedehands en duurzame leukigheden. Volgens Sabine hoef je het niet breed te hebben om feestelijk en duurzaam door het leven te gaan. Haar motto is dan ook: Trash chic is ook très chic!. Check haar YouTube-kanaal op TrashFashionNL

Boncolor

In 'Kringloopkwartier' gaat de 26-jarige Rotterdamse vlogster Bonnie in elke aflevering met een andere gast naar een kringloopwinkel. Daar dagen ze elkaar uit door in een kwartier tijd een outfit te scoren voor de ander. De outfit moet bij zijn of haar stijl passen. Bekijk al haar afleveringen op haar YouTube-kanaal Boncolor.

Coco Chanou

Chanou neemt je regelmatig mee naar de kringloopwinkel. In haar shoplog scoort ze de leukste outfits bij de kringloop. Check de playlist van haar YouTube-kanaal: Coco Chanou.

NSMBL's Alex en Malu

Alex en Malu hebben met NSMBL Video een lifestyle channel voor vrouwen die van meer houden dan roze glitters. Wekelijks plaatsen ze nieuwe video's over haar- en make-up met een flinke dosis humor. In de serie 'Lekker tweedehands' nemen Alex en Malu je mee naar de kringloopwinkel. Check de playlist op NSMBL kanaal.


Reacties

  1. A

    Ans (0 reviews) 1 Augustus 2020

    Heel leuk filmje ga zo door

Reageer