De Sirkel Diependaalsedijk - Maarssen

kringloopwinkel
Openingstijden Foto's toevoegen

Reviews

3 reviews
Schrijf ook een review

Adres & Contact

De Sirkel Diependaalsedijk
Diependaalsedijk 120a
3601GN Maarssen
0346 - 590 361
desirkel.nl

Social Media

Over De Sirkel Diependaalsedijk

De Sirkel Diependaalsedijk in Maarssen is open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. De openingstijden van de kringloopwinkel vind je hieronder. Als je contact met De Sirkel Diependaalsedijk wilt opnemen, gebruik dan het onderstaand telefoonnummer of het e-mailadres.

Ontdek meer leuke winkels in Maarssen. Ook hebben we voor jou het overzicht van alle kringloopwinkels in de provincie Utrecht.

De Sirkel Diependaalsedijk in Maarssen is een onderdeel van De Sirkel. We hebben 2 kringloopwinkels van De Sirkel in Nederland op deze website staan. U vindt hier een overzicht van alle winkels van De Sirkel.


Bewerking voorstellen

Agenda

Er staan momenteel geen kortingsacties en evenementen in de agenda van De Sirkel Diependaalsedijk. ☹

+ Agenda item toevoegen

Agenda in de buurt

Openingstijden

De volgende openingstijden van De Sirkel Diependaalsedijk in Maarssen voor verkoop van spullen zijn bij ons bekend.

Deze week Volgende week
Maandag 13:00-17:00 13:00-17:00
Dinsdag 09:30-17:00 09:30-17:00
Woensdag 09:30-17:00 09:30-17:00
Donderdag 09:30-17:00 09:30-17:00
Vrijdag 09:30-17:00 09:30-17:00
Zaterdag 09:30-17:00 09:30-17:00
Zondag gesloten gesloten

Reviews (3)

Waarderingen

Producten 7,3
Service 5
Uiterlijk 7,7
M

MZ Verzorgde winkel voor 2ehands spullen. Zeker een tripje waard. Zoals hierboven ook geschreven: sommige dingen zijn wat hoog geprijsd en andere dingen zijn juist weer fijne koopjes. Ik vraag me wel eens af of ik naar een 2ehands winkel zou gaan als er geen fijne koopjes zouden zijn.
Toen wij er waren was het kledingrek gevuld met feestelijke kleding - dat was een verademing na enkele winkels met geruite overhemden. We hebben geen contact met het verkooppersoneel gehad anders dan 'hallo' en 'dag'.

Producten: 7 - Service: 7 - Uiterlijk: 8

1 jaar geleden

M

Maya van der Linde Erg leuke kringloopwinkel de prijzen zijn goed soms te goedkoop maar sommige artikelen ook wel weer wat aan de dure kant. Over het algemeen een stuk lager dan de meeste kringloopwinkels in andere steden waar ik kom. Het filiaal bij de milieustraat heeft een top sfeer dat is in het dorp een beetje afhankelijk voor wie er staan. Ze hebben mooie kleding op beide filialen. Over het algemeen erg aardig personeel en behulpzaam. Het mooie van kringloopwinkels in dorpen vind ik, dat sommige artikelen die veel waard zijn soms veel te goedkoop geprijsd worden, dat is bij de Sirkel niet anders. Ik ga zelden naar huis zonder iets gekocht te hebben en dat vindt ik super! De knusse sfeer is voor mij echt een plus punt. Dat zie je steeds minder bij de kringloopwinkels. Als ik iets breng wordt ik altijd vriendelijk te woord gestaan, wat ik wel minder vindt is dat er niet altijd iemand staat om het in ontvangst te nemen. Nu kom ik vaker dus ken de weg maar kan me voorstellen dat dit niet voor iedereen geldt. Een prima en gezellige kringloopwinkel!

Producten: 9 - Service: 7 - Uiterlijk: 8

1 jaar geleden

W

W. Zwagerman Ze hebben redelijke prijzen, en er werken vriendelijke medewerkers en verkoopsters hier.... op één na... Eén verkoopster gedraagt zich erg ongepast en vervelend, ze roddelt achter de kassa tegenover andere verkoopsters over klanten die in de winkel lopen en die haar om de één of andere reden niet aanstaan. Dat doet ze vanaf een afstand, maar duidelijk hoorbaar voor die klanten, ik hoor het ook als ik verder weg sta. Omdat ik nu voor de zoveelste keer meemaakte dat ze zich in de richting van klanten beledigend uitte, waaronder naroepen bij het weggaan, mij ook (wel aardig aan de kassa doen!), kan ik, gezien de wijze waarop dat gebeurd, niet anders dan een 1 voor service geven. Dit is geen plek om mensen aan te wijzen, u merkt het vanzelf. Mensen die van nature opvliegend zijn wil ik hierbij wel waarschuwen.

Producten: 6 - Service: 1 - Uiterlijk: 7

2 jaar geleden

Schrijf een review

Mis nooit meer een tweedehands evenement!

Ontvang elke dag een mail met kringloopwinkels, rommelmarkten en andere tweedehands evenementen in de buurt van Maarssen.

Weg met plastic, doe duurzaam!

Interessant voor jou?
Gesponsord

2dehands shoppen in Woerden
Winkels die vandaag open zijn


AlleKringloopwinkels.nl maakt gebruik van cookies. Meer info