Emmaus Haarzuilens

kringloopwinkel
Openingstijden Bewerking voorstellen

Adres & Contact

Emmaus Haarzuilens
Eikstraat 14
3455SJ Haarzuilens
030 - 677 1540
emmaus-utrecht.nl

Reviews

4.5
Bas schrijft:
Van de week (eind februari 2020) weer…

Zou je Emmaus Haarzuilens aanbevelen?

Ja Nee

Emmaus Haarzuilens agenda

Op dit moment zijn er geen interessante kortingsacties of leuke evenementen bij Emmaus Haarzuilens.

Agenda item toevoegen

Emmaus Haarzuilens

Emmaus Haarzuilens is open op woensdag. De openingstijden van de kringloopwinkel vind je hieronder. Als je contact met Emmaus Haarzuilens wilt opnemen, gebruik dan het bovenstaand telefoonnummer of het e-mailadres.

Ontdek meer leuke winkels in Haarzuilens. Ook hebben we voor jou het overzicht van alle kringloopwinkels in de provincie Utrecht.

Assortiment

Het assortiment van Emmaus Haarzuilens bestaat onder andere uit boeken, elektronica, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek, speelgoed en gereedschappen.

Emmaus Haarzuilens is een onderdeel van Emmaus. Ontdek alle 19 vestigingen van Emmaus in Nederland. Toon alle winkels van Emmaus.

Diensten en faciliteiten

  • Ophaalservice

Emmaus Haarzuilens op social media

Emmaus Haarzuilens is ook te vinden op social media. Volg het laatste nieuws rondom de winkel op Facebook .


Aanpassen

Openingstijden

De volgende openingstijden van Emmaus Haarzuilens in Haarzuilens voor verkoop van spullen zijn bij ons bekend. De kringloopwinkel is ook geopend op de laatste zaterdag van de maand tussen 11:00 uur en 13:00 uur.

Deze week Volgende week
Maandag gesloten gesloten
Dinsdag gesloten gesloten
Woensdag 13.00-16.00 13.00-16.00
Donderdag gesloten gesloten
Vrijdag gesloten gesloten
Zaterdag gesloten gesloten
Zondag gesloten gesloten
Aanpassen Meld

Reviews

Bezoekers geven Emmaus Haarzuilens een 4.5

Producten 5.0
Service 4.0
Uiterlijk 4.5
B

Bas (2 reviews) 1 5 maanden geleden

Van de week (eind februari 2020) weer eens langs geweest. Leuke, commune-achtige omgeving met drie boerderijen met ieder haar eigen segment aan kringloopspullen. Het leek in de "boekenboerderij" echter nog wel drukker dan voorheen (2018-2019, toen ik er wat regelmatiger kwam). Het heeft een Doldwaze Dagendrukte en dat is niet ideaal. Zelfs de zeer ruime parkeerplaats was nagenoeg vol. Echter, afgaande op hun boeken- en muziekcollectie is dat, voor kingloopwinkelbegrippen, terecht. Ze hebben veel, heel veel. Maar ook goed spul. Goede titels, daarbij zijn de boeken zijn prima gesorteerd op genre en het koren is duidelijk van tevoren van het kaf gescheiden: misschien dat ze daarom zo weinig geopend zijn, omdat hier veel tijd voor nodig is? Ze zijn wellicht een tikje duurder dan de meeste kringloopwinkels, maar voor de spullen die ze hebben is dat het grotendeels waard. DVD collectie is niet zo groot, maar wát ze hebben is veelal niet dezelfde budgetzooi die je overal ziet liggen. Sympathieke bediening die ondanks de drukte redelijk stressbestendig en aardig blijft en mensen goed weten te helpen, ook waar ze een bepaald genre/boek wel of niet kunnen vinden. Ik dacht dat ze tot vijf uur open waren, maar ze sloten al om vier uur: de medewerker deed niet moeilijk en gaf me wat extra tijd om mijn mandje(s!) met gevonden spullen uit te zoeken. Door de zéér beperkte openingstijden toch twee puntjes aftrek bij de service (ik moet dit spijtige gegeven toch érgens beoordelen).
(Andere ruimtes met andere spullen niet meegewogen in mijn beoordeling)

Producten: 9 - Service: 7 - Uiterlijk: 8
P

Petra (6 reviews) 1 10 maanden geleden

Zijn amper open en mensen worden daar blijkbaar hebberig van, dus naar sfeertje en extreem druk. Parkeren is een ellende, ook zo druk dat het daar ook al vechten om een plekje is... is ook niet bestraat, dus giga gore auto als het regent en je even op dat terrein bent geweest. Plus het is redelijk ver weg parkeren. Niet relaxed shoppen dus, net black friday gekte daar. Aanbod is ook niet geweldig en alles is smoezelig.

Producten: 1 - Service: 1 - Uiterlijk: 1
Plaats een review

AlleKringloopwinkels.nl maakt gebruik van cookies. Meer info