Terre des Hommes Eindhoven

kringloopwinkel
Openingstijden Bewerking voorstellen
Terre des Hommes Eindhoven (2/6) Terre des Hommes Eindhoven (3/6) Terre des Hommes Eindhoven (4/6) Terre des Hommes Eindhoven (5/6) Terre des Hommes Eindhoven (6/6)

Adres & Contact

Terre des Hommes Eindhoven
Leenderweg 88
5615AB Eindhoven
040 - 231 9046
terredeshommes.nl

Reviews


Zou je Terre des Hommes Eindhoven aanbevelen?

Ja Nee

Terre des Hommes Eindhoven

Mondkapje

Let op, het dragen van een mondkapje in de winkel van Terre des Hommes Eindhoven is verplicht.

Terre des Hommes Eindhoven is open op dinsdag, donderdag en vrijdag. De openingstijden van de kringloopwinkel vind je hieronder. Als je contact met Terre des Hommes Eindhoven wilt opnemen, gebruik dan het bovenstaand telefoonnummer of het e-mailadres.

Ontdek meer leuke winkels in Eindhoven. Ook hebben we voor jou het overzicht van alle kringloopwinkels in de provincie Noord-Brabant.

Assortiment

Het assortiment van Terre des Hommes Eindhoven bestaat onder andere uit boeken, elektronica, huis- en inrichting, kleding, muziek en speelgoed.

Spullen brengen bij de kringloop

Het is mogelijk om spullen te brengen bij Terre des Hommes Eindhoven. Lever bij voorkeur de spullen zo schoon mogelijk in. De innametijden van gebruikte goederen staan hieronder.

Terre des Hommes Eindhoven is een onderdeel van Terre des Hommes Nederland. Ontdek alle 41 vestigingen van Terre des Hommes Nederland in Nederland. Toon alle winkels van Terre des Hommes Nederland.

Terre des Hommes Eindhoven op social media

Terre des Hommes Eindhoven is ook te vinden op social media. Volg het laatste nieuws rondom de winkel op Facebook Twitter .


Aanpassen

Openingstijden

De volgende openingstijden van Terre des Hommes Eindhoven in Eindhoven voor verkoop van spullen zijn bij ons bekend. Kleding en spullen van goede kwaliteit en schoon nemen wij graag in.

Deze week Volgende week
Maandag gesloten gesloten
Dinsdag 11.00-16.00 11.00-16.00
Woensdag gesloten gesloten
Donderdag 11.00-16.00 11.00-16.00
Vrijdag 11.00-16.00 11.00-16.00
Zaterdag gesloten gesloten
Zondag gesloten gesloten
Deze week Volgende week
Maandag 10.00-13.00 10.00-13.00
Dinsdag gesloten gesloten
Woensdag 13.00-16.00 13.00-16.00
Donderdag gesloten gesloten
Vrijdag gesloten gesloten
Zaterdag gesloten gesloten
Zondag gesloten gesloten
Aanpassen

Kan je bij Terre des Hommes Eindhoven koffie of thee drinken?

Reviews

J

Jaap Luikenaar (1 review) 0 4 jaar geleden

In de Terre des Hommes winkel aan de Leenderweg 88 kan je van alles tegen komen. Natuurlijk de bekende dingen als kleding, serviezen, boeken, cd's en kinderspeelgoed. Allemaal tweedehands, want Terre des Hommes is een kringloopwinkel. Maar er zitten ook heel onverwachte grote en kleine verrassingen tussen. Een leren motorpak bijvoorbeeld, een bontjas een waardevolle lp van de Beatles of Rolling Stones, heel hippe armbandjes, een prachtig setje gebaksvorkjes of en bijzonder bierglas. Met de feestdagen vindt je er voor een habbekrats kerstboomballen of paasversiering. Voor carnaval, een Oranjefeest of Koningsdag kun je er voor een prikkie de leukste feestkleding uitzoeken. En het is allemaal van uitstekende kwaliteit en superschoon.

Niet duur, wel duurzaam !

De opbrengst van de winkelverkoop, duizenden euro's per maand, gaat naar kinderhulp-projecten iin Tanzania en Oeganda

Halen en brengen

In de winkel kun je dus van alles kopen, je kunt er ook allerhande ongebruikte of niet meer gebruikte spulletjes komen brengen. Ook als je gaat verhuizen en alles toch overhoop gaat: bedenk eens om wat spullen naar de winkel te brengen. Ze krijgen dat een tweede leven. Zowel het milieu als andere mensen uit Eindhoven zijn ermee gediend... en ook de al eerder genoemde kinderen in Oost-Afrika.

Kortom: genoeg redenen om eens langs te komen. Wees welkom in de Terre des Hommes Winkel

Wat vind jij van Terre des Hommes Eindhoven?

Welk cijfer van 1 tot en met 10 geef jij de winkel?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10