Edison39.nl - Eindhoven

kringloopwinkel
Openingstijden Bewerking voorstellen
Edison39.nl - Eindhoven (2/7) Edison39.nl - Eindhoven (3/7) Edison39.nl - Eindhoven (4/7) Edison39.nl - Eindhoven (5/7) Edison39.nl - Eindhoven (6/7) Edison39.nl - Eindhoven (7/7)

Adres & Contact

Edison39.nl
Edisonstraat 39
5621HK Eindhoven
040 - 844 4515
edison39.nl

Reviews


Zou je Edison39.nl aanbevelen?

Ja Nee

Edison39.nl agenda

Dit is er te doen bij Edison39.nl.

Maandelijkse Garageverkoop

Maandelijkse Garageverkoop georganiseerd door Stichting Dwaalhaas Eindhoven. De garageverkoop vindt plaats bij de kringloopwinkel. Deze gezellige rommelmarkt wordt maandelijks gehouden. lees verder

Agenda item toevoegen

Edison39.nl

Edison39.nl is een soort van kringloopwinkeltje / garageverkoop tbv Stichting Dwaalhaas en het Leefmuseum Eindhoven.
De kringloop is elke 1e zaterdag vd maand open van 11:00 tot 17:00

Maar je kan ook elke maandag tussen 12:00 en 20:00 even binnenlopen bij Het Leefmuseum ( dan loopt er graag even iemand met u mee naar onze kringloop )

Er worden ( nog ) spulletjes verkocht die we zelf hebben moeten inkopen, maar ook spullen die gedoneerd / geschonken zijn, Zelf heb ik jaren lang in een reguliere kringloopwinkel gewerkt, en wat ik daar zag beviel mij niet, gekregen spullen werden daar vaak te duur geprijsd zodat ze voor de echte minima vaak onbetaalbaar waren, als het dan na 8 weken niet verkocht werd, dan werd het niet afgeprijsd, maar gewoonweg gesloopt en weggegooid, ik doe dat anders, spullen die ik kan gebruiken in / voor mijn leefmuseum mogen daar gratis voor gebruikt worden, de gekregen spullen die ik in mijn kringloop verkoop mogen weg tegen een vrijwillige bijdrage in de fooienpot zodat ik weer ( oa ) materialen, drankjes en versnaperingen kan halen tbv het leefmuseum.

In de zomermaanden zijn we ook vaak op zondagmiddag geopend, bel of mail even voor een afspraak 06 8014 3241 dwaalhaas@outlook.com

Zie je onjuiste informatie op deze pagina? Help andere bezoekers door dit te verbeteren via de knop 'Aanpassen' hieronder.

Edison39.nl op social media

Edison39.nl is ook te vinden op social media. Volg het laatste nieuws rondom de winkel op Facebook .


Aanpassen

Openingstijden

De volgende openingstijden van Edison39.nl in Eindhoven voor verkoop van spullen zijn bij ons bekend. Edison39 is elke eerste zaterdag van de maand open van 11:00 tot 17:00 uur.

Deze week Volgende week
Maandag gesloten gesloten
Dinsdag gesloten gesloten
Woensdag gesloten gesloten
Donderdag gesloten gesloten
Vrijdag gesloten gesloten
Zaterdag gesloten gesloten
Zondag gesloten gesloten
Aanpassen Meld

Reviews

Plaats als eerste een review voor Edison39.nl.

Plaats een review

AlleKringloopwinkels.nl maakt gebruik van cookies. Meer info