Kringloopcentrum Vincentius Boxtel

kringloopwinkel
Openingstijden Bewerking voorstellen
Kringloopcentrum Vincentius Boxtel (2/11) Kringloopcentrum Vincentius Boxtel (3/11) Kringloopcentrum Vincentius Boxtel (4/11) Kringloopcentrum Vincentius Boxtel (5/11) Kringloopcentrum Vincentius Boxtel (6/11) Kringloopcentrum Vincentius Boxtel (7/11) Kringloopcentrum Vincentius Boxtel (8/11) Kringloopcentrum Vincentius Boxtel (9/11) Kringloopcentrum Vincentius Boxtel (10/11) Kringloopcentrum Vincentius Boxtel (11/11)

Adres & Contact

Kringloopcentrum Vincentius Boxtel
Stationsstraat 18
5281GD Boxtel
06 - 1061 0806
vincentiusboxtel.nl

Reviews

8.2
Ben Verbruggen schrijft:
De nieuwe kringloop is een échte…

Zou je Kringloopcentrum Vincentius Boxtel aanbevelen?

Ja Nee

Kringloopcentrum Vincentius Boxtel agenda

Op dit moment zijn er geen interessante kortingsacties of leuke evenementen bij Kringloopcentrum Vincentius Boxtel.

Agenda item toevoegen

Kringloopcentrum Vincentius Boxtel

Vincentius Boxtel kringloopwinkel verhuist naar verwachting in mei 2020 naar de Stationsstraat, op de plek waar ooit de Schoenenreus zat. De nieuwe locatie heeft een oppervlakte van 750m2. Kringloopcentrum Vincentius Boxtel is open op vrijdag en zaterdag. De openingstijden van de kringloopwinkel vind je hieronder. Als je contact met Kringloopcentrum Vincentius Boxtel wilt opnemen, gebruik dan het bovenstaand telefoonnummer of het e-mailadres.

Ontdek meer leuke winkels in Boxtel. Ook hebben we voor jou het overzicht van alle kringloopwinkels in de provincie Noord-Brabant.

Assortiment

Het assortiment van Kringloopcentrum Vincentius Boxtel bestaat onder andere uit boeken, elektronica, huis- en inrichting, kleding, muziek en speelgoed.

Kringloopcentrum Vincentius Boxtel is een onderdeel van Vincentius Vereniging. Ontdek alle 12 vestigingen van Vincentius Vereniging in Nederland. Toon alle winkels van Vincentius Vereniging.


Aanpassen

Openingstijden

De volgende openingstijden van Kringloopcentrum Vincentius Boxtel in Boxtel voor verkoop van spullen zijn bij ons bekend.

Deze week Volgende week
Maandag gesloten gesloten
Dinsdag gesloten gesloten
Woensdag gesloten gesloten
Donderdag gesloten gesloten
Vrijdag 10.00-17.00 10.00-17.00
Zaterdag 10.00-17.00 10.00-17.00
Zondag gesloten gesloten
Aanpassen Meld

Reviews

Bezoekers geven Kringloopcentrum Vincentius Boxtel een 8.2

Producten 8.5
Service 7.0
Uiterlijk 9.0
B

Ben Verbruggen (1 review) 0 2 maanden geleden

De nieuwe kringloop is een échte warenhuis winkel. Voldoende ruimte en een grote keuze die telkens ververst wordt dankzij de bezoekers die hun 2e levens aan Vincentius gunnen.
Het is telkens weer genieten om door deze winkel te lopen.

Producten: 9 - Service: 10 - Uiterlijk: 10
C

Claudia (2 reviews) 0 2 jaar geleden

leuke winkel wat aan de duurdere kant maar het kan er zeker mee door. spullen worden alleen minder vaak ververst waardoor er soms maanden dezelfde spullen staan. misschien een tip op dat vlak jongens?

Producten: 8 - Service: 4 - Uiterlijk: 8
K

Kloaske (1 review) 0 4 jaar geleden

Prima winkel met leuke prijsjes. Heel veel boeken en meubels. De winkel is helaas aan de kleine kant en het lijkt soms een social meeting point rond de koffieautomaat. Zeker een aanrader, vergeleken met het nabij gelegen Het Goed, die zijn nml wel groot maar ook veel duurder

Plaats een review

AlleKringloopwinkels.nl maakt gebruik van cookies. Meer info