2Switch Elst

12 reviews
Kringloopwinkel | Openingstijden

Reviews

12 reviews

Waarderingen

Producten 3,7
Service 2,3
Uiterlijk 4,7
Wat vindt u van 2Switch Elst?
Schrijf ook een review

Adres & Contact

Nieuwe Aamsestraat 42, 6662NJ Elst
2switch.nl

Social Media

Deel de winkel met uw vrienden

Over 2Switch Elst

2Switch Elst heeft een oppervlakte van ruim 2.800 m2. 2Switch Elst is open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. De openingstijden van de kringloopwinkel vindt u hieronder. Als u contact met 2Switch Elst wilt opnemen, gebruik dan het onderstaand telefoonnummer of het e-mailadres.

Ontdek meer leuke winkels in Elst. Ook hebben we voor u het overzicht van alle kringloopwinkels in de provincie Gelderland.

2Switch Elst in Elst is een onderdeel van 2Switch. We hebben 12 kringloopwinkels van 2Switch in Nederland op deze website staan. U vindt hier een overzicht van alle winkels van 2Switch.

Openingstijden

De volgende openingstijden van 2Switch Elst in Elst voor verkoop van spullen zijn bij ons bekend.

Deze week Volgende week
Maandag 10:00-18:00 10:00-18:00
Dinsdag 10:00-18:00 10:00-18:00
Woensdag 10:00-18:00 10:00-18:00
Donderdag 10:00-18:00 10:00-18:00
Vrijdag 10:00-18:00 10:00-18:00
Zaterdag 10:00-17:00 10:00-17:00
Zondag gesloten gesloten

Reviews (12)

Schrijf een review

F
Founder 8 maanden geleden
Producten: 7 - Service: 6 - Uiterlijk: 9
Het is een leuke zaak met creatief personeel alleen jammer dat het concept "Kringloop" niet meer klopt.
Je kunt het gerust een "Vintage" shop noemen.
De prijzen zijn voor hergebruikers over de top.

S
Schoenenmeisje 1 jaar geleden
Producten: 2 - Service: 3 - Uiterlijk: 4
Voor de verbouwing waren ze prima, normale prijzen en nog wel iets moois te vinden. Als je nu binnen loopt is het 1e gedeelte van de winkel een enorme display aan vintage/antieke spullen die nog duurder zijn dan wanneer je ze in speciaal shops koopt. 7 op de 10 schoenen zijn helemaal afgetrapt en de enkeling met een fatsoenlijk merkje vragen ze veel geld voor. Zelfde voor kleding.

Heb laatst kwalitatieve spullen in gebracht die ik graag een 2e leven bij een ander gunde. Zakken werden voor mijn neus open getrokken en de schoenen en kleding in grote bakken gegooid. Gloednieuwe leren sandaaltjes gewoon boven op de rest gedumpt. Daarna werd er nog luid verkondigd dat het wel belachelijk was hoeveel schoenen 'men' (ik stond er 2 meter van af) weg deed in één keer. Dacht toch dat jullie open konden blijven op mensen die spullen doneerden, maarja. Straks 1 mooi paar geplette sandalen met verse krassen te koop voor 2x de aankoopwaarde wss. Ik kom iig niet snel meer terug.

V
Verbeten 1 jaar geleden
Producten: 1 - Service: 1 - Uiterlijk: 1
Te duur

J
j gerritsen 1 jaar geleden
Producten: 8 - Service: 2 - Uiterlijk: 5
zeer on vriendelijk personeel vooral achter de kassa meubels veel te duur vergeleken met arnhem.sinds ze in dit nieuwe pand zitten is inderdaad alles veel duurder de huur zal er mee te maken hebben.Hopelijk gaan ze eens wat aan die prijzen doen lijkt nergens op.

D
Dees 1 jaar geleden
Producten: 1 - Service: 1 - Uiterlijk: 5
Heel erg duur en met een onvriendelijke mevrouw achter de kassa. Om naar het toilet te gaan moet je 20 ct betalen. Echt heel raar en misplaatst.

M
Memo 1 jaar geleden
Producten: 3 - Service: 1 - Uiterlijk: 4
Ongelooflijk duur. Ik zag een limondekan maar het prijskaartje leek me niet te kloppen. Prijs was namelijk €6,50 en ik zag onlangs bij Blokker nieuw voor €6. Bij de kassa vroeg ik of de prijs klopt en kreeg ik doodleuk dat ik het maar bij de Blokker moest gaan halen. Zegt genoeg over de winkel en de medewerkers ervan.

S
Sarah 2 jaar geleden
Cijfer: 2
Veel te dure winkel.
Een oud computerspel wat overal op internet voor tussen de €20 en €35 te koop is lag hier voor €99!!
Nadat wij hadden aangegeven dat de prijs niet klopte gaf de dame aan dat ze al erg veel klachten had gehad over de prijs. Ze sprak daarop de persoon aan die het had geprijsd die aangaf de prijs niet te willen veranderen.
Verder was alles in de winkel veel te duur geprijsd en gingen wij met slechts een mok een theelichtje weer naar huis.
Erg jammer want er waren genoeg mooie spullen maar veel te duur.

J
Jan 2 jaar geleden
Cijfer: 8
Wat een prachtige kringloopwinkel is dit van 2Switch. Enorm veel keuze en de sfeer vind ik zo welkom en hartelijk. De uitstraling en indeling krijgen van mij een dikke 8.5. Fijn om hier te shoppen en aankopen te scoren.

C
claudia 3 jaar geleden
Ik vind de winkel mooi, lekker groot en breed aanbod, maar om te beginnen is parkeren een drama. De spullen zijn vaak incompleet en vies of (deels) stuk. Kwaliteitscontrole is dramatisch. En vooral de prijzen slaan nergens op. Zo heb ik soms artikelen getroffen die supergoedkoop waren maar vaak te duur. Laatst een ontzettend leuk bankstel gezien een 2 + 3 zitter. Ik zag de prijs , zo rond 195 euro. Nou voor een setje vond ik dat ok... maar nee, ze hadden de 2 zitter een prijs gegeven en de 3 zitter. Bij elkaar dus ruim 350 euro! Echt belachelijk! Het personeel vind ik wel ok. Als ze nou Het Goed eens als voorbeeld nemen, dan kunnen ze hier in Elst nog eens ver komen!

V
verwoert 3 jaar geleden
Veel te duur in het algemeen,,maar dat zijn al de kringloop winkels die onder deze noemer vallen..
veel te commercieel geworden,,als je nu in Elst,, Arnhem of Westervoort bent.
Ik hou het voorlopig ook voor gezien..
Groetjes

D
D 3 jaar geleden
Veel spullen zijn vies of incompleet. Prijzen alsof het nieuwe spullen betreft. Veel te duur. Bracht er voorheen vaak spullen naartoe maar doe dat niet meer. Zet t op marktplaats of weggeefhoek Facebook voor een prijs die vele malen lager is.

H
Hans 3 jaar geleden
Wij komen hier elke week maar merken wel dat de prijzen zijn gestegen. Toch kun je ook afdingen op de prijs en hebben toch voor 2 retro ('50sstijl)stoelen 70 euro vd prijs afgekregen.
Kijk elke week in de cd bak en hier staan de cds altijd in de verkeerde leesrichting en veel oude meuk en verzamel. Een cd luisteren is niet mogelijk dan kon boven wel en dat vind ik erg jammer. Kwaliteit personeel is wisselend. Het is zakelijker geworden.
Schrijf een review

Zoek kringloopwinkel

Vind leuke kringloopwinkels in uw buurt.

Zoek rommelmarkten

Vind gezellige rommelmarkten in uw buurt.

AlleKringloopwinkels.nl maakt gebruik van cookies. Meer info