Welke winkels staan er op de website?

Op AlleKringloopwinkels.nl staan alle winkels die tweedehands artikelen verkopen. Kringloopwinkels, kledingboetieken, platenzaken, weggeefwinkels, ruilwinkels, boekwinkels. Een winkel valt onder de categorie kringloopwinkel wanneer mensen hun afgedankte of ongebruikte spullen kunnen inleveren. Deze spullen worden vervolgens in de winkel verkocht. Er zijn commerciële winkels en stichtingen. Beide type kringloopwinkels staan op deze website.

Wij geven op de website een compleet beeld van alle kringloopwinkels en tweedehandswinkels. De winkels die in Nederland en België zijn gevestigd staan op de website. Lees voor meer informatie over het aanmelden van een winkel.

Zoeken

De winkels op deze website zijn op twee verschillende manier te vinden.

  1. Via het zoekformulier
  2. Via het overzicht per provincie

Via dit zoekformulier kun je zoeken op naam van een winkel of op plaatsnaam. Als je op plaatsnaam zoekt verschijnen de winkels in deze plaats en de winkels die dicht in de buurt gevestigd zijn.

Naast het zoekformulier kan je alle winkels ook opvragen per provincie. Zowel de provincies in Nederland als België staan allemaal onder het menu "Winkels".

Winkels tonen op de kaart

Op de pagina van de zoekresultaten, de provincies en op de pagina van de winkels zelf zijn de resultaten eenvoudig te zien op een kaart. Druk op de knop "Toon op kaart" en er verschijnt een kaart op het scherm met de locatie's van de winkels. Iedere groene pin op de kaart geeft een winkel weer met het logo en adres. Vanuit deze gegevens kun je doorklikken naar de pagina van de winkel.