Welke winkels staan er op de website?

Op AlleKringloopwinkels staan alle winkels die tweedehands artikelen verkopen. Kringloopwinkels, kledingwinkels, platenzaken, weggeefwinkels, ruilwinkels, boekwinkels. Een winkel valt onder de categorie kringloopwinkel wanneer mensen hun afgedankte of ongebruikte spullen kunnen inleveren. Deze spullen worden vervolgens in de winkel verkocht. Er zijn commerciële winkels en stichtingen. Beide type kringloopwinkels staan op deze website.

Wij geven op de website een compleet beeld van alle kringloopwinkels en tweedehandswinkels. De winkels die in Nederland en België zijn gevestigd staan op de website. Lees voor meer informatie over het aanmelden van een winkel.

Een kringloopwinkel zoeken

Zoek je een kringloopwinkel? Je kunt eenvoudig een winkel zoeken door in het zoekveld boven elke pagina een plaatsnaam, winkelnaam of postcode in te voeren. Een handige functie is Zoek in mijn buurt. Via deze link bovenaan de pagina (op de laptop) of via het menu (op de mobiele telefoon) kun je winkels vinden die in jouw buurt zitten. Het delen van de locatie via je apparaat moet wel aan staan.

Winkels tonen op de kaart

Op de pagina van de zoekresultaten, de provincies en op de pagina van de winkels zelf zijn de winkels eenvoudig te zien op een kaart. Druk op de knop Kaart en er verschijnt een kaart op het scherm met de locatie's van de winkels. Iedere groene pin op de kaart geeft een winkel weer met het logo en adres. Er verschijnt meer info als je op een pin klikt. Je kunt vervolgens op de tekstballon klikken om naar de pagina van de winkel te gaan.

AlleKringloopwinkels.nl maakt gebruik van cookies. Meer info