Foto's toevoegen aan winkelpagina

Hoe voeg ik foto's toe?

Met leuke sfeerfoto's geeft u bezoekers een indruk van wat zij in de winkel kunnen verwachten. Het toevoegen van foto's op een winkelpagina is gratis.

Waar voeg ik de foto's toe?

Op elke winkelpagina kunt u op de knop Bewerking voorstellen klikken en kiezen voor "Foto's". U krijgt dan de mogelijkheid om foto's van uw laptop of mobiele telefoon te selecteren. Met uw telefoon kunt u ook direct foto's maken en uploaden.

Waar moeten foto's aan voldoen?

Foto's moeten voldoen aan de volgende voorwaarden:.

Houd er rekening mee dat indien u niet de eigenaar van de winkel bent, u toestemming van de winkel heeft om de foto's op allekringloopwinkels.nl te mogen plaatsen.