Hoe plaats ik een review?

Wat is een review?

Bij elke winkel op deze website heb je de mogelijkheid om een review (beoordeling) te schrijven. Een review heeft als doel andere mensen meer informatie te geven over de winkel, zodat dit hen helpt bij het maken van de keuze om de winkel wel of niet te bezoeken. De review moet eerlijk zijn, objectief en beargumenteerd beschreven.

Hoe werkt het?

Na het invullen van je naam, e-mailadres en het schrijven van de review, wordt deze naar ons verstuurd. De inhoud van de review wordt eerst door ons bekeken alvorens hij geplaatst wordt. Let op dat de review geen van onderstaande onderwerpen bevat.

Wat hoort er niet in een review?

Voor sommige mensen is het vanzelfsprekend, maar niet voor iedereen. Vandaar hieronder een aantal onderwerpen die niet in een review thuis horen. Onder andere de volgende onderwerpen horen niet in een review thuis:

Ik zie mijn review niet. Waar is mijn review?

Het kan enkele dagen duren voordat een review zichtbaar is. Een review kan ook om de volgende reden niet zichtbaar zijn:

Heb je een vraag aan een kringloopwinkel, neem dan contact op met de kringloopwinkel zelf. Een geschil of ontevredenheid over de aankoop van artikelen of het laten ophalen van spullen horen niet in een review thuis. Ons advies is om dit netjes en op een volwassen manier op te lossen met de winkel zelf.

Reviews kunnen ten alle tijden en zonder opgaaf van reden worden verwijderd.