Hoe werkt de agenda?

Bezoekers ontdekken leuke rommelmarkten, tweedehands evenementen en kortingsacties bij kringloopwinkels. Dit staat allemaal in de agenda op AlleKringloopwinkels. Een bezoeker ontvangt een e-mail wanneer er een rommelmarkt, evenement of kortingsacties bij hem of haar in de buurt plaats vindt .

Voor rommelmarktorganisatoren

Als organisator van een rommelmarkt is de agenda dé plek om uw rommelmarkt te promoten. Naast rommelmarkten staan ook kofferbakverkopen, kledingbeurzen, platenbeurzen, vintage markten en boekenmarkten in de agenda. Voeg nu een agenda item toe.

Voor kringloopwinkeleigenaren

Als kringloopwinkeleigenaar of medewerker kunt u in de agenda leuke kortingsacties promoten. Bijvoorbeeld deze week alle boeken 50% of Najaarsuitverkoop. Ook is de agenda de perfecte plek om leuke evenementen zoals een Repair Café, een workshop, een winkelopening of een jubileumviering bekend te maken bij het grote publiek. Voeg nu een agenda item toe.

Wat kost het?

Een plaatsing in onze agenda is gratis!

Hoe voeg ik een agenda item toe?

Vul de gegevens in van het evenement en uzelf. Na het versturen van de gegevens verwerken we uw aanvraag zo spoedig mogelijk. U ontvangt een bevestiging als het evenement in de agenda staat. U kunt altijd op een later tijdstip gegevens aanvullen of aanpassen. Begin hier.

Wat kan ik niet in de agenda zetten?

Er zijn evenementen die niet in de agenda staan. Bijvoorbeeld afwijkende openingstijden tijdens feestdagen. Deze kunnen namelijk op de winkelpagina van de kringloopwinkel worden doorgegeven. Het voordeel is dat wijzigingen meegenomen worden in het overzicht met openingstijden, zodat bezoekers zien of een winkel open of gesloten is tijdens een feestdag.

AlleKringloopwinkels.nl maakt gebruik van cookies. Meer info