Hoe werkt de agenda?

Bezoekers ontdekken leuke rommelmarkten, tweedehands evenementen en kortingsacties bij kringloopwinkels. Dit staat allemaal in de agenda op AlleKringloopwinkels. Onze abonnees ontvangen de nieuwsbrief met het overzicht wat er in uw winkel te doen is of wanneer een rommelmarkt in de buurt plaats vindt.

Voor rommelmarktorganisatoren

Als organisator van een rommelmarkt is de agenda dé plek om uw rommelmarkt te promoten. Naast rommelmarkten staan ook kofferbakverkopen, kledingbeurzen, platenbeurzen, vintage markten en boekenmarkten in de agenda. Voeg nu een event toe.

Voor kringloopwinkeleigenaren

Als kringloopwinkeleigenaar of als medewerker van de winkel kunt u in de agenda leuke kortingsacties promoten. Bijvoorbeeld Deze Week alle Boeken 50% of Zomerkleding Uitverkoop. Ook is de agenda de perfecte plek om leuke evenementen zoals een Repair Café, een workshop, een winkelopening of een jubileumviering bekend te maken bij het grote publiek. Voeg nu een agenda item toe.

Wat kost het?

Een plaatsing in onze agenda is gratis!

Hoe voeg ik een event toe?

Vul de gegevens in van het evenement en uzelf. Na het versturen van de gegevens verwerken we uw aanvraag zo spoedig mogelijk. U ontvangt een bevestiging als het evenement in de agenda staat. U kunt altijd op een later tijdstip gegevens aanvullen of aanpassen. Begin hier.

Wat kan ik niet in de agenda zetten?

  • Alle vermeldingen die te maken hebben met openingstijden. Bijvoorbeeld dat de winkel tijdelijk gesloten is of open is op een koopzondag of op een feestdag. Dit kunt u doorgeven op de winkelpagina via de knop Tijden aanpassen onder de openingstijden.
  • Een evenement dat continue plaats vindt in uw winkel. Dit kunt u vermelden in de omschrijving op uw winkelpagina.
  • (Pers)berichten, aankondigingen of andere informatie die niet direct gelinkt is aan een datum. U kunt deze informatie, al dan niet tijdelijk, toevoegen in de omschrijving op uw winkelpagina.
  • Vermeldingen die niet gerelateerd zijn aan uw kringloopwinkel, tweedehands spullen of duurzaamheid.