Rommelmarkt Speeltuinvereniging Kindervreugd - Oudemolen

Zondag 4 oktober 2020

Wanneer

Zondag 4 oktober 2020
10:00 - 15:30

Nieuwe datum bekend?

Weet jij wanneer het evenement weer plaats vindt? Geef het door:

Bewerking voorstellen

Waar

Van Bezooijen & Schreuders
Stadsedijk 45a
4796RA Oudemolen

Let op het volgende
Dit evenement heeft al plaatsgevonden. Toon alle agenda items in en rondom Oudemolen.

Rommelmarkt Speeltuinvereniging Kindervreugd

Rommelmarkt Speeltuinvereniging Kindervreugd op een andere locatie!

Op zaterdag 3 en zondag 4 oktober a.s.organiseert SV Kindervreugd voor de 71e keer een grote rommelmarkt.

In tegenstelling tot andere jaren, wordt de rommelmarkt dit keer niet in de Blokhut gehouden. Om de spullen ruimer uit te kunnen stallen en ervoor te zorgen dat er voldoende ruimte blijft om 1,5 meter afstand tussen bezoekers en vrijwilligers te kunnen houden, heeft het bestuur ervoor gekozen de rommelmarkt te houden aan de Stadsedijk 45a te Oudemolen (de loods bij Bezooijen & Schreuders aldaar).

In De Blokhut kunnen bezoekers terecht voor boeken, platen en CD’s en een kopje koffie. De Blokhut zal daarvoor op dezelfde tijden geopend zijn als de rommelmarkt.

De rommelmarkten beginnen beide dagen om 10.00 uur en eindigen om 15.30 uur. De entree bedraagt € 2,00 per persoon voor volwassenen en € 0,50 per persoon voor kinderen tot 12 jaar. Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM in verband met het Coronavirus.

De opslagplaatsen zitten weer bomvol met tweedehands goed bruikbare spullen, zoals elektrische apparatuur, meubels, lampen, gereedschap, tuinartikelen, witgoed, plastic, fietsen, CD’s, LP’s en singles, speelgoed, handwerkartikelen, sieraden, snuisterijen, hobbyartikelen, glas, porselein enz. enz.

In de week voorafgaande aan de markt worden de rommelmarktspullen overgebracht naar de Blokhut, waar alles netjes schoongemaakt en gesorteerd wordt door de vele vrijwilligers die de speeltuinvereniging telt. De rommelmarkt staat niet voor niets bekend om de enorme keus en nette sortering. De speeltuinvereniging heeft veel vrijwilligers die deze klus in een week klaren, maar we kunnen altijd extra mensen gebruiken die de spullen mee uit willen pakken of op de desbetreffende dagen mee willen verkopen. Aanmelden hiervoor kan bij Inge Maliepaard op 06-43418894 of per mail via erik@svkindervreugd.nl.

Heeft u nog bruikbare spullen voor de rommelmarkt, dan worden deze na afspraak op donderdagavond bij u opgehaald. U kunt hiervoor bellen met 06-43418894 of 0168-472978. U kunt de spullen ook tijdens de openingsuren in de Blokhut brengen. Op de donderdag voorafgaande aan de rommelmarkt worden geen spullen opgehaald. De week na de rommelmarkt beginnen we alweer te verzamelen voor de volgende rommelmarkt.

De opbrengst van de rommelmarkt komt geheel ten goede aan het speeltuinwerk. Voor inlichtingen kan men bellen met 06-4341889

Meer rommelmarkten

Ontdek meer gezellige rommelmarkten in de buurt.

AlleKringloopwinkels.nl maakt gebruik van cookies. Meer info