Alle winkels van RataPlan

RataPlan heeft 29 kringloopwinkels in Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland. Daarnaast beheert RataPlan 48 bewaakte NS fietsenstallingen verspreid over het land. De kringloopwinkels en fietsenstallingen hebben als doel het bieden van werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast biedt RataPlan werkervarings- en stageplaatsen en bevordert zij hergebruik. Kringloopbedrijf RataPlan is een onafhankelijke stichting, zonder winstoogmerk, die werkt aan kansen voor zowel mens als milieu.

Uniek kringloopassortiment

De kringloopwinkels van RataPlan bieden elke dag nieuwe unieke items aan. Je kunt er terecht voor kleding, meubels, audioapparatuur, fietsen, speelgoed, huishoudelijke artikelen, curiosa, boeken en nog veel meer. Doordat er dagelijks spullen worden binnengebracht verschijnen er ook elke dag nieuwe spullen in de winkel. Heb je de ene dag niet gevonden wat je zocht, dan kan het zomaar binnen een aantal dagen wel in de winkel liggen. Naast het ruime kringloopassortiment bieden de winkels in Heerhugowaard, Amsterdam Generatorstraat, Diemen, Den Haag, Delft, Maassluis en Rotterdam ook de mogelijkheid tot de reparatie van je fiets.

Fiets en stalling

Sinds 2007 beheert RataPlan meerdere fietsenstallingen en –winkels voor de NS in verschillende gemeenten. Je kunt hier terecht voor onderhoud en reparaties aan je fiets. De fietsenstallingen bieden daarnaast ook de mogelijkheid tot het stallen van je fiets. Tot slot kun je er ook terecht voor de huur van eigen en/of OV-fietsen.

Kijk op www.rataplan.nl voor meer informatie.