RataPlan Rotterdam

kringloopwinkel
Openingstijden Bewerking voorstellen
RataPlan Rotterdam (2/2)

Adres & Contact

RataPlan Rotterdam
Aristotelesstraat 30
3076BD Rotterdam
010 - 230 8957
rataplan.nl

Reviews

7.5
Natasja1970 schrijft:
Gister na een hele tijd niet weer eens…
Rinus Woelms schrijft:
Is een mooie grote winkel waar alles…
ek andreou stout schrijft:
antiek stoeltje en kleine dingen

Zou je RataPlan Rotterdam aanbevelen?

Ja Nee

Winkel op afspraak

Maak online een afspraak voor je winkelbezoek bij RataPlan Rotterdam.

RataPlan Rotterdam verkoopt ook online!

Bij RataPlan Rotterdam kun je ook terecht voor online shoppen. Ontdek op de Marktplaats-pagina van de winkel de leukste tweedehands spullen die RataPlan te koop heeft staan.

Marktplaats

RataPlan Rotterdam

Sinds 2015 is RataPlan Rotterdam aan de Aristotelesstraat 30 geopend. De kringloopwinkel biedt een winkeloppervlakte van 3000 vierkante meter waar tijdens het winkelen ook plaats kan worden genomen in de koffiecorner. De winkel is ruim opgezet en biedt een groot kringloopassortiment. Ook kun je gratis parkeren bij de vestiging. Het dichtstbijzijnde treinstation bevindt zich op 7 minuten lopen van de vestiging, namelijk station Rotterdam Lombardijen. Dit maakt de kringloopwinkel in Rotterdam de ideale plaats om te shoppen.

Magis en RataPlan, de twee organisaties achter de kringloopwinkel, hebben de winkel in 2015 flink opgeknapt. Voordat RataPlan de franchisegever werd van de kringloopwinkel in Rotterdam was het al ruim 10 jaar een kringloopwinkel.

Assortiment

Er is een breed assortiment aan producten te vinden in de winkel. Door de ruime opzet heb je alle mogelijkheid om lekker rond te snuffelen tussen de verschillende kostbare schatten.

Naast het bekende kringloopassortiment heeft RataPlan Rotterdam een gedeelte ingericht met meubeltjes die zijn opgeknapt door medewerkers. Door schuur- en verfwerk geven ze de meubels weer een representatieve en moderne uitstraling. Een uniek meubelstuk is dus het resultaat.

Eten & drinken

RataPlan Rotterdam biedt de mogelijkheid om tijdens het winkelen te pauzeren en plaats te nemen in de koffiecorner. Naast het bekende kopje koffie en vers gebakken appelgebak en cake kan er heerlijk worden genoten van een brunch. Voor maar €3,- heb je een uitgebreide brunch bestaande uit een kopje koffie, glaasje verse jus d’orange, croissant, pistoletje incl. beleg en een kopje soep. Bij RataPlan Rotterdam wordt er dagelijks een verse soep gemaakt.

Samenwerking

Zowel Magis als RataPlan geloven erin dat iedereen een bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Net als RataPlan is Magis een organisatie die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk wil krijgen. De medewerkers wordt een plek geboden waar zij onder begeleiding leren en experimenteren in de praktijk. Om zich te kunnen ontwikkelen tot zelfstandig functionerende werknemers. Zo wordt er werkgelegenheid gecreëerd op maat waarbij professionele begeleiding wordt geboden.

Fietsenwerkplaats

Wist je al dat je in Rotterdam ook je fiets kunt laten maken? De fietsenmaker staat op maandag t/m vrijdag gedurende openingstijden voor je klaar!

De winkel heeft een oppervlakte van ongeveer 3.000 m2.

Spullen brengen bij de kringloop

Het is mogelijk om spullen te brengen bij RataPlan Rotterdam. Lever bij voorkeur de spullen zo schoon mogelijk in. De innametijden van gebruikte goederen staan hieronder.

Spullen laten ophalen

Heb je spullen over en wil je er iemand anders blij mee maken? RataPlan Rotterdam haalt spullen bij je op. Neem voor meer informatie contact op met de winkel via onderstaande contactgegevens.

RataPlan Rotterdam is een onderdeel van RataPlan. Ontdek alle 25 vestigingen van RataPlan in Nederland. Toon alle winkels van RataPlan.

Diensten en faciliteiten

  • Afleverservice
  • Bereikbaar per OV
  • Eetgelegenheid
  • Ophaalservice
  • Parkeerplaats
Kan je bij RataPlan Rotterdam koffie of thee drinken?

RataPlan Rotterdam op social media

RataPlan Rotterdam is ook te vinden op social media. Volg het laatste nieuws rondom de winkel op Facebook en Twitter en Instagram.


Aanpassen

Openingstijden

Coronamaatregelen

In verband met de huidige lockdown zijn niet-essentiële winkels in Nederland gesloten. Bij veel winkels is het mogelijk om op afspraak te winkelen.

Tijdens de coronapandemie kun je door middel van 'Click & Collect' bij sommige winkels artikelen online reserveren en ze op een later moment afhalen.

De volgende openingstijden van RataPlan Rotterdam in Rotterdam voor verkoop van spullen zijn bij ons bekend. Het is mogelijk om je spullen in te leveren bij RataPlan Rotterdam. Druk hiervoor op het onderstaande tabblad 'Inname goederen'.

Winkel op afspraak

Maak online een afspraak voor je winkelbezoek bij RataPlan Rotterdam.

Deze week Volgende week
Maandag 11.00-17.00 11.00-17.00
Dinsdag 11.00-17.00 11.00-17.00
Woensdag 11.00-17.00 11.00-17.00
Donderdag 11.00-17.00 11.00-17.00
Vrijdag 11.00-17.00 11.00-17.00
Zaterdag 11.00-17.00 11.00-17.00
Zondag 12.00-17.00 12.00-17.00
Deze week Volgende week
Maandag 11.00-17.00 11.00-17.00
Dinsdag 11.00-17.00 11.00-17.00
Woensdag 11.00-17.00 11.00-17.00
Donderdag 11.00-17.00 11.00-17.00
Vrijdag 11.00-18.00 11.00-18.00
Zaterdag 11.00-17.00 11.00-17.00
Zondag 12.00-17.00 12.00-17.00
Aanpassen

Zijn er bij RataPlan Rotterdam boeken te koop?

Reviews

Bezoekers geven RataPlan Rotterdam een 7.5

Producten 7.0
Service 8.0
Uiterlijk 7.6
N

Natasja1970 (6 reviews) 2 9 maanden geleden

Gister na een hele tijd niet weer eens bij deze Rattaplan geweest.
Nu, kwam gewoon geld te kort voor alles wat ik eigenlijk wel had willen meenemen.
De spulletjes die ik heb gescoord ben ik echt superblij mee.
De kassamadewerkster was ook uitermate vriendelijk.
Heerlijke winkel, ik kom snel terug.

Producten: 9 - Service: 9 - Uiterlijk: 9
R

Rinus Woelms (1 review) 3 11 maanden geleden

Is een mooie grote winkel waar alles netjes uitgestald is. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. De prijzen zijn redelijk, de legpuzzels mogen echter wel wat goedkoper. Ga minimaal ééns per week even snuffelen. Koffie ? Ja is erg lekker.

Producten: 8 - Service: 8 - Uiterlijk: 7
E

ek andreou stout (1 review) 1 1 jaar geleden

antiek stoeltje en kleine dingen

Producten: 8 - Service: 8 - Uiterlijk: 8
J

Jan stadens (1 review) 6 1 jaar geleden

Prima

Producten: 8 - Service: 7 - Uiterlijk: 7
D

Dorotka (1 review) 1 3 jaar geleden

Ze krijgen alles Gratis en de prijzen zijn veels te hoog, ben in veel kringloopwinkels geweest en ze kunnen wel wat aan de prijzen doen, je kan bijna alles gratis krijgen om marktplaats dus dat is veel beter dan te veel betalen voor 2de hands spullen die ze gratis krijgen

Producten: 2 - Service: 8 - Uiterlijk: 7
R

Raymond (1 review) 2 4 jaar geleden

Zeer grote winkel, met veel keus. Echter qua prijs erg duur. Voorbeeld zijn is het aardewerk en de boeken, weing keus, weing nieuwe aanlevering. Informatieve boeken zijn duur. Ben verzamelaar van boeken. Voor boeken die ergens anders een euro zijn betaal je hier soms 3, 4 euro of soms zelfs meer. Hier zijn veel betere alternatieven voor te vinden in Rotterdam. Ook de romans en thrillers, waar wel een ruime sortering van is, gaan soms tot drie euro. Irritant is ook de hechtprijsstickers op de schutbladen. Pagina's worden kapot getrokken. Niet aantrekkelijk voor verzamelaars of hobbyisten.Komt hier niet vaak meer terwijl ik hier vroeger de deur platliep. Jammer

D

Diana (1 review) 1 4 jaar geleden

Pas weer in Rotterdam komen wonen. Op zoek naar een bank. Mooi crème kleurige leren bank gevonden voor € 75,- en met € 15,- bezorgkosten zit ik als een prinses!
Bleek de verkoper ook nog een oud klasgenoot van de lagere school te zijn! Hoe leuk is dat ;)

W

Wendy (1 review) 2 4 jaar geleden

Ik vind de meubels veel te duur geprijsd, kom er regelmatig en vind het leuk om antieke
Meubels wit te maken maar via marktplaats luk me dat beter omdat het daar veel
Goedkoper is. Ik leef van een uitkering en dacht ga naar de kringloop maar qua prijzen
Loop ik snel naar buiten, hoop dat er wat aan gedaan word anders heeft het geen nut
De kringloop!!!

N

N.G (1 review) 1 4 jaar geleden

Ondanks de slechte review's ben ik er toch heen geweest! Grote winkel netjes en duidelijk overzicht waar wat staat. ik ben netjes geholpen door het personeel en heb voor de rest geen min punten!! Voor de mensen die twijfelen ik zou gewoon eens een kijkje nemen

N

Natasja Gemser (1 review) 1 5 jaar geleden

Ik heb er zelf paar jaartjes gewerkt,super naar m'n zin gehad, ja ik moet toegeven dat het flink wt duurder is geworden, maar het is wel.degelijk van een bv, de mensen die er werken hebben een beperking in verschillende opzichten, maar er werken ook mentaal en fysiek normaal functionerende mensen die de ander groep onder hun leiding neemt, er kan idd wt beter op de prijsverhouding gelet worden ikzelf tijdens m'n werkperiode kwam er spullen tegen die nieuw goedkoper waren maar daar attendeerde ik.de leidinggevende ook op met foto's en prijs van de des betreffende winkel,en dan wordt dat aangepast, teminste in de periode dat ik.er werkte,
Ik ga over zienbare tijd weer daar werken omdat de sfeer gezellig is en het leuk is mensen die het hard nodig hebben te helpen,

R

Ria (1 review) 1 5 jaar geleden

Voor de eerste keer in de winkel geweest en een super leren bankstel gekocht voor 130 euro en 15 euro voor bezorgen.
Ben er heel goed geholpen. Ik vond het niet echt duur.
Ben heel blij met m'n bankstel

Wat vind jij van RataPlan Rotterdam?

Welk cijfer van 1 tot en met 10 geef jij de winkel?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10