RataPlan Capelle aan den IJssel

5.3
Bekijk winkel

Plaats een review

Jouw ervaringen helpen anderen echt. Dankjewel!

Welk cijfer van 1 tot en met 10 zou jij de winkel willen geven?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Recente reviews

W

Wiegman (1 review) 0 10 maanden geleden

Het is nu de 2de keer, dat ze een rare hoge prijs rekenen omdat er geen prijssticker op zit. In het bewuste vak staat het voor €0,50 - €1,- bij de kassa; even vragen bij de bedrijfsleidster; ze kijkt mij aan en de prijs verdubbeld naar €2,- met een blik van ik gun jou dit niet. Ik heb er ook niet gekocht. Ik ga er voorlopig niet meer heen. Ik word niet blij van deze winkel. De glazen van Ikea, zijn daar duurder als bij Ikea. Sommige prijzen zijn zo hoog dat het een antiekwinkel lijkt ipv een kringloopwinkel.

Producten: 4 - Service: 1 - Uiterlijk: 6
J

J.lam (1 review) 0 10 maanden geleden

Ďure kringloopwinkel,je bent in de winkel vaak goedkoper uit ,zeker met het glaswerk. Źe begrijpen daar niet ,dat als de spullen goedkoper zijn er meer doorstroming is. Er wordt zoveel weggegooid omdat ze er te veel voor vragen.kom er niet graag meer!

Producten: 5 - Service: 3 - Uiterlijk: 7
B

Bleis (5 reviews) 0 11 maanden geleden

Klopt een schone winkel maar is dit een kringloop?Als ik de prijzen zie dan ben je vaak met een nieuw artikel goedkoper uit.bv ikea vitrinekastje 50€ bij rataplan nieuw bij ikea 49,95.Boeken prijzen zijn schandalig sommige vallen uit elkaar en dan staat er 2€op.Maar dat heb ik meer gezien bij de Rataplan keten.Ook weer een organisatie met Gratis personeel(werkervaring opdoen).een perfect verdienmodel.glaswerk is redelijk geprijsd alsmede sommige meubels maar over het algemeen een dure 2de hands winkel(geen kringloop).

Producten: 2 - Service: 5 - Uiterlijk: 8

Informatie

Voor meer informatie over het plaatsen van een review op AlleKringloopwinkels.nl kijk op:

Meer info

AlleKringloopwinkels.nl maakt gebruik van cookies. Meer info