De Sirkel Diependaalsedijk - Maarssen

6.7
Bekijk winkel

Plaats een review

Jouw ervaringen helpen anderen echt. Dankjewel!

Welk cijfer van 1 tot en met 10 zou jij de winkel willen geven?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Recente reviews

M

MZ (7 reviews) 0 1 jaar geleden

Verzorgde winkel voor 2ehands spullen. Zeker een tripje waard. Zoals hierboven ook geschreven: sommige dingen zijn wat hoog geprijsd en andere dingen zijn juist weer fijne koopjes. Ik vraag me wel eens af of ik naar een 2ehands winkel zou gaan als er geen fijne koopjes zouden zijn.
Toen wij er waren was het kledingrek gevuld met feestelijke kleding - dat was een verademing na enkele winkels met geruite overhemden. We hebben geen contact met het verkooppersoneel gehad anders dan 'hallo' en 'dag'.

Producten: 7 - Service: 7 - Uiterlijk: 8
M

Maya van der Linde (1 review) 0 2 jaar geleden

Erg leuke kringloopwinkel de prijzen zijn goed soms te goedkoop maar sommige artikelen ook wel weer wat aan de dure kant. Over het algemeen een stuk lager dan de meeste kringloopwinkels in andere steden waar ik kom. Het filiaal bij de milieustraat heeft een top sfeer dat is in het dorp een beetje afhankelijk voor wie er staan. Ze hebben mooie kleding op beide filialen. Over het algemeen erg aardig personeel en behulpzaam. Het mooie van kringloopwinkels in dorpen vind ik, dat sommige artikelen die veel waard zijn soms veel te goedkoop geprijsd worden, dat is bij de Sirkel niet anders. Ik ga zelden naar huis zonder iets gekocht te hebben en dat vindt ik super! De knusse sfeer is voor mij echt een plus punt. Dat zie je steeds minder bij de kringloopwinkels. Als ik iets breng wordt ik altijd vriendelijk te woord gestaan, wat ik wel minder vindt is dat er niet altijd iemand staat om het in ontvangst te nemen. Nu kom ik vaker dus ken de weg maar kan me voorstellen dat dit niet voor iedereen geldt. Een prima en gezellige kringloopwinkel!

Producten: 9 - Service: 7 - Uiterlijk: 8
W

W. Zwagerman (1 review) 0 2 jaar geleden

Ze hebben redelijke prijzen, en er werken vriendelijke medewerkers en verkoopsters hier.... op één na... Eén verkoopster gedraagt zich erg ongepast en vervelend, ze roddelt achter de kassa tegenover andere verkoopsters over klanten die in de winkel lopen en die haar om de één of andere reden niet aanstaan. Dat doet ze vanaf een afstand, maar duidelijk hoorbaar voor die klanten, ik hoor het ook als ik verder weg sta. Omdat ik nu voor de zoveelste keer meemaakte dat ze zich in de richting van klanten beledigend uitte, waaronder naroepen bij het weggaan, mij ook (wel aardig aan de kassa doen!), kan ik, gezien de wijze waarop dat gebeurd, niet anders dan een 1 voor service geven. Dit is geen plek om mensen aan te wijzen, u merkt het vanzelf. Mensen die van nature opvliegend zijn wil ik hierbij wel waarschuwen.

Producten: 6 - Service: 1 - Uiterlijk: 7

Informatie

Voor meer informatie over het plaatsen van een review op AlleKringloopwinkels.nl kijk op:

Meer info

AlleKringloopwinkels.nl maakt gebruik van cookies. Meer info