De Grootste Bazaar - Eindhoven

7.1
Bekijk winkel

Plaats een review

Jouw ervaringen helpen anderen echt. Dankjewel!

Welk cijfer van 1 tot en met 10 zou jij de winkel willen geven?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Recente reviews

R

Rinie (1 review) 3 4 maanden geleden

mirjam, ze zijn nu bezig de winkel te veranderen en waarschijnlijk wordt de verlichting ook wel onder de loep genomen, bedenk wel dat meer verlichting meer energie kost en dus meer onkosten voor de winkel. die zullen dan weer in de prijzen moeten daar sta ik niet om te springen bovendien vind ik het best mee vallen met die verlichting nu! vergeleken met veel andere krijgloopwinkels en anderssoortige tweedehandswinkels.
ik kom vaak in kringloopwinkels en ook rommelmarkten en heb door de jaren heen goed geleerd wat iets waard is of kan zijn.
en idd soms is iets te hoog in prijs maar dat is niet alleen bij deze winkel bovendien is hetgeen ze verkopen in goede staat en nauwelijks te koop bij andere winkels....
vorige week zag ik er nog een kastje staan waar 30 euro voor gevraagd werd laat ik dat zelfde kastje nu bij de emmauskringloop gekocht hebben ca 2 jaar terug maar was daar wel 35 euro en ik verwed er wat om dat je zulk iets nergens goedkoper kunt kopen....
ik heb al best vaak dingen zien staan in deze winkel die ik best had willen hebben maar door geld en ruimtegebrek niet kon kopen, bedenk dat deze winkel vaak qualiteitsspul heeft geen spaanplaten meubilair maar degelijk echt hout .
momenteel zijn ze aan het vernieuwen maar als je daar over paar maandjes komt denk ik dat je er niet weg gaat zonder iets gekocht te hebben.

Producten: 9 - Service: 10 - Uiterlijk: 7
M

Mirjam (1 review) 0 9 maanden geleden

Het gaat me niet iet direct om de prijs maar ik vind de verlichting dramatisch. Te donker naar mijn idee. Kijkt niet lekker. Voor de rest veel 'woonkamers' en glaswerk.

Producten: 6 - Service: 8 - Uiterlijk: 5
P

Peter (1 review) 0 1 jaar geleden

Voor kwaliteit betaal je, vandaar dat de prijzen hier soms op het drievoudige liggen van andere kringloopwinkels. De winkel neigt meer naar een curiosa-en-brocante winkel dan naar een kringloopwinkel.

Producten: 7 - Service: 7 - Uiterlijk: 5

Informatie

Voor meer informatie over het plaatsen van een review op AlleKringloopwinkels.nl kijk op:

Meer info

AlleKringloopwinkels.nl maakt gebruik van cookies. Meer info