Kringloopwinkel Secunda - Tiel

6.5
Bekijk winkel

Plaats een review

Jouw ervaringen helpen anderen echt. Dankjewel!

Welk cijfer van 1 tot en met 10 zou jij de winkel willen geven?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Recente reviews

E

Elizabeth deLeeuw (1 review) 1 1 week geleden

Was op zoek naar een schommelstoel,en er stond er een tot mijn gr vreugde ,tot ik de prijs zag 129 euro ,heb toen maar even gevraagd of dat soms een foutje was en 29 euro moest zijn ,maar dat bleek niet het geval.Was een hele mooie was de opmerking ,moest er wel om lachen ,is toch wel erg duur voor een kringloop .over een paar weken komt hij voor de helft als hij niet verkocht is, werd mij meegedeeld ,dat zou dan 65 euro zijn ,nog erg duur ,hij staat er nog steeds.

Producten: 8 - Service: 8 - Uiterlijk: 8
B

Barbara (1 review) 0 10 maanden geleden

Mooie en grote winkel met 2 prijs categorieen.
1. Gewone kringloopspullen als kopjes en borden en kleding, normale prijzen
2. Alles wat iets waard kan zijn als curiosa voor extreme prijzen. Ieder item lijkt online opgezocht en dan tegen de hoofdprijs in de winkel te gaan.
Waar je in andere kringloopwinkels nog wel eens iets leuks voor een zacht prijsje kunt vinden is dat hier onmogelijk. Is een stoel een beetje design dan kun je hem alleen via marktplaats kopen. Ook eerste kringloopwinkel die ik ooit zag met een designstoel voor 400 euro trouwens. Leuk voor de mensen die hun spullen een 2e leven gunnen.

Personeel is supervriendelijk en behulpzaam.

Producten: 1 - Service: 9 - Uiterlijk: 7
M

Marlies (2 reviews) 0 1 jaar geleden

Zeer effectieve kringloopwinkel, misschien wel te bijna. Altijd druk. Veel en goed uitgezochte spullen, op de gereedschap en lampen verdieping na. Rijen bij de kassa, mensen kopen manden vol. Bij opening staan er zo 20 man voor de deur te dringen. Ik vind ze best duur (verschillende Action producten voor de dubbele prijs gezien) maar toch loopt het storm, dus het zal wel meevallen. Het nieuwe kleursticker systeem is verwarrend, de datum halve prijs stickers waren veel beter. Ik kom hier nog wel eens terug.

Producten: 8 - Service: 8 - Uiterlijk: 9

Informatie

Voor meer informatie over het plaatsen van een review op AlleKringloopwinkels.nl kijk op:

Meer info

AlleKringloopwinkels.nl maakt gebruik van cookies. Meer info