SAM De Goede Doelen Winkel - Terborg

6.3

Schrijf een review

Jouw ervaringen helpen anderen echt. Dankjewel!

Welk cijfer van 1 tot en met 10 zou jij de winkel willen geven?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Recente reviews

A

Arent 0 6 maanden geleden

SAM is bovengemiddeld duur; men heeft duidelijk niet gekozen voor omzetsnelheid, veel spullen liggen al heel lang in de winkel. Door er vaak te komen vind je nog wel eens een koopje.

Producten: 7 - Service: 7 - Uiterlijk: 7
L

Lisanne 0 1 jaar geleden

Ik was er op een doordeweekse dag en had niet door dat de winkel om 14.00 al dicht ging. Om 10 voor 2 werd me schreeuwend duidelijk gemaakt dat ik stip op sprong de winkel moet verlaten omdat ze dicht gingen. Ik kom hier echt nooit meer.

Producten: 4 - Service: 1 - Uiterlijk: 4
B

bezoekster 1 1 jaar geleden

Vanmorgen dacht ik iets goeds te doen maar dit werd niet gewaardeerd. Ik snap de intentie dat niet ieder maar van alles voor de deur kan zetten zonder het gekeurd te hebben. Ook snap ik dat spullen die niet verkoopbaar zijn door jullie zelf moeten worden afgevoerd. Ik had drie tassen met kleding en moest dit weer meenemen. Geen uitzondering, of een vraag wat het was....... alles weer op de fiets getorst en zoek ik nu een andere bestemming. Jammer, ik kom hier graag, vind iets geven voor een goed doel een reden om dit te ondersteunen en mijn goede kleding jullie te gunnen, maar deze confrontatie vond ik niet klantvriendelijk.

Producten: 6 - Service: 5 - Uiterlijk: 6

Informatie

Voor meer informatie over het plaatsen van een review op AlleKringloopwinkels.nl kijk op:

Meer info

AlleKringloopwinkels.nl maakt gebruik van cookies. Meer info