2Switch Elst

4.1

Schrijf een review

Jouw ervaringen helpen anderen echt. Dankjewel!

Welk cijfer van 1 tot en met 10 zou jij de winkel willen geven?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Recente reviews

C

Carbozijn Bijloo 0 4 weken geleden

Prijzen voor zaken als muziekinstrumenten, gereedschap, aardewerk zijn echt onrealistisch hoog, zelfs al zou het een 'vintage' winkel zijn. Schaven zonder beitel voor 15 euro of meer, letterlijk uiteenvallende gitaren en accordeons voor 50 euro, dat is zelfs voor 'DECO', zoals in sommige gevallen parmantig op het stickertje vermeld staat, idioot duur.

Producten: 4 - Service: 5 - Uiterlijk: 7
F

Founder 0 1 jaar geleden

Het is een leuke zaak met creatief personeel alleen jammer dat het concept "Kringloop" niet meer klopt.
Je kunt het gerust een "Vintage" shop noemen.
De prijzen zijn voor hergebruikers over de top.

Producten: 7 - Service: 6 - Uiterlijk: 9
S

Schoenenmeisje 0 1 jaar geleden

Voor de verbouwing waren ze prima, normale prijzen en nog wel iets moois te vinden. Als je nu binnen loopt is het 1e gedeelte van de winkel een enorme display aan vintage/antieke spullen die nog duurder zijn dan wanneer je ze in speciaal shops koopt. 7 op de 10 schoenen zijn helemaal afgetrapt en de enkeling met een fatsoenlijk merkje vragen ze veel geld voor. Zelfde voor kleding.

Heb laatst kwalitatieve spullen in gebracht die ik graag een 2e leven bij een ander gunde. Zakken werden voor mijn neus open getrokken en de schoenen en kleding in grote bakken gegooid. Gloednieuwe leren sandaaltjes gewoon boven op de rest gedumpt. Daarna werd er nog luid verkondigd dat het wel belachelijk was hoeveel schoenen 'men' (ik stond er 2 meter van af) weg deed in één keer. Dacht toch dat jullie open konden blijven op mensen die spullen doneerden, maarja. Straks 1 mooi paar geplette sandalen met verse krassen te koop voor 2x de aankoopwaarde wss. Ik kom iig niet snel meer terug.

Producten: 2 - Service: 3 - Uiterlijk: 4

Informatie

Voor meer informatie over het plaatsen van een review op AlleKringloopwinkels.nl kijk op:

Meer info

AlleKringloopwinkels.nl maakt gebruik van cookies. Meer info