Zoom in om winkels te bekijken

Op weg naar het licht - Marnix ten Kortenaar

Paperback, uitgave 1998, 186 blz. Lichte zwarte veegjes op bladsnedes, niet in boek merkbaar; verder in goede en nette staat. Verzendkosten (3,80 euro) zijn voor de koper.

In Nagano verraste Marnix ten Kortenaar met een schitterende tiende plaats op de 5000 meter, een prestatie die in het teken stond van de sensationele schaatstrip. Maar het was helemaal een bijzonder schaatsseizoen. De klapschaats veroorzaakte een regelrechte revolutie, zodat het jaar 1998 met geen enkel ander jaar kan worden vergeleken. Persoonlijke en wereldrecords dwarrelden uit de hemel en het tijdperk Koss was in één klap voorbij. In die geweldige ontwikkeling heeft ook Marnix ten Kortenaar een belangrijke rol gespeeld. Ten Kortenaar, spoedig doctor in de chemie, heeft nu over zijn gang naar Nagano een boek geschreven. Een warm, prikkelend en meeslepend boek.
Ten Kortenaar neemt u mee op reis door de wereld van het topschaatsen. Een wereld van strips en vogelpoep maar bovenal van een keiharde strijd tegen jezelf. Op intense wijze gaat hij op zoek naar de trance waarin topsporters records verbreken. De reis eindigt in Nagano waar Ten Kortenaar zijn gedachten, filosofieën en denkwijzen omzet in de race van zijn leven. Tijdens de race sterft Ten Kortenaar zijn schaatsdood, maar wanneer zijn bewustzijn wegvloeit gaat hij op weg naar het licht...

Aangeboden voor 2,-

Reageren

L. Teeuwen

Delft

Artikelen kunnen worden opgehaald in Delft; eventuele verzendkosten zijn voor de koper.

Bekijk de 166 advertenties

Anderen bekeken ook

Bekijk alle advertenties