Over ons

Kringloopwinkels

Snuffel jij graag tussen tweedehands spullen? Bezoek je graag kringloopwinkels? Dan is AlleKringloopwinkels.nl jouw helpende hand! Wij hebben het overzicht van alle kringloopadressen in Nederland en België. Zoek en ontdek nieuwe kringloopwinkels bij jou in de buurt.

Kringloopwinkels dragen hun steentje bij aan het milieu door bruikbare spullen een tweede kans te geven. Of je nu verzamelaar bent, van struinen over rommelmarkten houdt of het zelf niet zo breed hebt, kringloopwinkels zijn er voor iedereen.

Van de eigenaar

Mijn naam is Sander en ik ben 35 jaar. Ik ben een liefhebber van het bezoeken van kringloopwinkels en het ontwikkelen van websites. Zes jaar geleden leek het mij een leuk idee om deze twee hobby's te combineren. Ik ben aan de slag gegaan om een website te ontwikkelen en heb met hulp van anderen de adressen, openingstijden en andere gegevens van alle kringloopwinkels in Nederland verzameld. Ik ben zelf veel onderweg en wilde daarom op een kaart kunnen zien welke kringloopwinkels er op dat moment in mijn buurt zitten. Dat kan ik nu snel en eenvoudig doen met mijn eigen website.

Door Sander, September 2017

Het platform

In 2012 zijn we begonnen met het verzamelen van adressen, openingstijden en contactgegevens. Al snel groeide AlleKringloopwinkels.nl uit tot het grootste en meest complete platform met alle kringloopwinkels.

De bedenker en bouwer van dit platform is een freelance webapplicatie ontwikkelaar. In zijn vrije tijd bezoekt hij graag kringloopwinkels in heel Nederland om leuke spullen te vinden. Dagelijks verwerkt hij alle wijzigingen die door de winkels en haar bezoekers worden doorgegeven.

Adverteren

Onze inkomsten verdienen we door het plaatsen van advertenties. Middels deze inkomsten kan het platform onderhouden worden en kunnen er nieuwe functionaliteiten worden ontwikkeld.