Over ons

Kringloopwinkels

Wanneer u graag snuffelt tussen tweedehands spullen dan is AlleKringloopwinkels.nl iets voor u. Wij hebben het overzicht van alle kringloopwinkels en tweedehands winkels in Nederland en België. Daarnaast hebben we een actuele agenda met de gezelligste rommelmarkten van Nederland.

Kringloopwinkels dragen hun steentje bij aan het milieu door bruikbare spullen een tweede kans te geven. Of u nu verzamelaar bent, op zoek bent naar unieke items of het zelf niet zo breed heeft, kringloopwinkels zijn er voor iedereen. Door te winkelen bij een kringloopwinkel stimuleert u de circulaire economie.

Ontdek bij ons op AlleKringloopwinkels.nl de leukste kringloopwinkels bij u in de buurt!

Geschiedenis van AlleKringloopwinkels.nl

In 2012 zijn we begonnen met het verzamelen van adressen, openingstijden en contactgegevens van kringloopwinkels. Al snel groeide AlleKringloopwinkels.nl uit tot de grootste en meest complete website met alle kringloopwinkels in Nederland.

In de jaren erop zijn de kringloopwinkels uit België toegevoegd aan de website. Naast kringloopwinkels zijn er ook andere soorten tweedehands winkels bijgekomen, waaronder kledingwinkels, platenzaken, boekwinkels, weggeefwinkels, shop-in-shop concept stores en ruilwinkels.

Veel mensen die graag winkelen bij kringloopwinkels, struinen ook rommelmarkten af. In 2017 hebben we de agenda toegevoegd met de leukste rommelmarkten van Nederland.

Advertenties

De website kan bestaan doordat we gebruik maken van advertenties. Middels deze inkomsten kan de website up-to-date blijven en kunnen er nieuwe functionaliteiten worden ontwikkeld.

AlleKringloopwinkels.nl maakt gebruik van cookies. Meer info