Over ons

Wat is AlleKringloopwinkels?

AlleKringloopwinkels biedt het meest complete en actuele overzicht van kringloopwinkels, tweedehandswinkels en rommelmarkten in Nederland en België.

Bezoekers kunnen eenvoudig nieuwe kringloopwinkels en rommelmarkten ontdekken, inspiratie opdoen voor activiteiten en op de hoogte blijven van alle evenementen, kortingsacties en ontwikkelingen in hun omgeving.

Bezoekers kunnen zich inschrijven op de dagelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de leukste tweedehandswinkels en evenementen in de buurt.

Waarom AlleKringloopwinkels?

AlleKringloopwinkels wil bijdragen aan een beter klimaat. Door verkoopbare afgedankte spullen in te leveren bij kringloopwinkels, wordt de circulaire economie gestimuleerd. In plaats van nieuwe spullen te kopen, kunnen deze ook tweedehands gekocht worden in kringloopwinkels en op rommelmarkten. Door meer mensen hiervan bewust te maken stimuleert AlleKringloopwinkels de circulaire economie.

AlleKringloopwinkels wil het meest complete overzicht hebben van met adressen in Nederland en België waar je terecht kunt om tweedehands te winkelen.

AlleKringloopwinkels.nl maakt gebruik van cookies. Meer info