RataPlan Willem Roelofsstraat - Amsterdam

kringloopwinkel
Openingstijden Bewerking voorstellen

Adres & Contact

RataPlan Willem Roelofsstraat
Willem Roelofsstraat 2
1062JX Amsterdam
088 - 828 2765
rataplan.nl

Reviews


Zou je RataPlan Willem Roelofsstraat aanbevelen?

Ja Nee

RataPlan Willem Roelofsstraat

Een leuke kringloopwinkel aan de rand van Amsterdam. RataPlan Willem Roelofsstraat opende 5 jaar geleden haar deuren en biedt een winkeloppervlakte van 1100 vierkante meter. Er is ruime parkeergelegenheid rondom de winkel waar 1 uur gratis geparkeerd kan worden met gebruik van een blauwe schijf.

Assortiment

Bij Rataplan Willem Roelofsstraat kun je leuke tweedehands spullen kopen tegen een scherpe prijs. Je kunt bij deze kringloopwinkel onder andere boeken, kleding, witgoed, elektronica en andere snuisterijen kopen. Het assortiment wordt dagelijks aangevuld en er zijn regelmatig leuke acties of aanbiedingen. Er is een grote diversiteit aan spullen waar je dus met recht kunt kringloopwinkelen op z’n leukst!

Eten & Drinken

Even tijd voor een pauze. Sinds april 2017 is er ook in de Willem Roelofsstraat een koffiecorner te vinden. De koffiehoek is niet groot en doet daardoor knus aan. Je kunt er terecht voor een heerlijke kop koffie of thee. Kom snel langs en ontdek het zelf!

Samenwerking

RataPlan Willem Roelofsstraat werkt samen met de Gemeente Amsterdam. De gemeente biedt een stadspas en alle stadspashouders uit Amsterdam krijgen korting, onder andere op aankopen bij RataPlan Amsterdam. Daarnaast wordt er samengewerkt met Pantar, een bedrijf dat mensen met afstand tot de arbeidsmarkt een betaalde baan biedt. Pantar detacheert en begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij RataPlan. Er is eenzelfde soort samenwerking met InWerking, een organisatie die mensen met een Wajong de mogelijkheid geeft om bij ons te werken. Ook via Reclassering Nederland werken er mensen bij RataPlan Willem Roelofsstraat.

Naast bovengenoemde werkt RataPlan Willem Roelofsstraat tevens samen met AEB, Afval Energie Bedrijf Amsterdam. Samen zorgen ze ervoor dat alle spulletjes die niet langer bruikbaar zijn netjes worden gerecycled.

De winkel heeft een oppervlakte van ongeveer 1.100 m2.

RataPlan Willem Roelofsstraat in Amsterdam is een onderdeel van RataPlan. Ontdek alle 25 vestigingen van RataPlan in Nederland. Toon alle winkels van RataPlan.

Diensten en faciliteiten

  • Koffiehoek
  • Ophaalservice
  • Afleverservice

RataPlan Willem Roelofsstraat op social media

RataPlan Willem Roelofsstraat is ook te vinden op social media. Volg het laatste nieuws rondom de winkel op Facebook , Instagram en Twitter .


Aanpassen

Openingstijden

De volgende openingstijden van RataPlan Willem Roelofsstraat in Amsterdam voor verkoop van spullen zijn bij ons bekend.

Deze week Volgende week
Maandag onbekend onbekend
Dinsdag onbekend onbekend
Woensdag onbekend onbekend
Donderdag onbekend onbekend
Vrijdag onbekend onbekend
Zaterdag onbekend onbekend
Zondag onbekend onbekend
Aanpassen Meld

Zijn er bij RataPlan Willem Roelofsstraat elektronische apparaten te koop?

Reviews

Plaats als eerste een review voor RataPlan Willem Roelofsstraat.

AlleKringloopwinkels.nl maakt gebruik van cookies. Meer info