Kringloop Leuke meuk - Rosmalen

kringloopwinkel
Openingstijden Bewerking voorstellen

Adres & Contact

Kringloop Leuke meuk
Vliertwijksestraat 46
5244NH Rosmalen

Reviews

6.8

Zou je Kringloop Leuke meuk aanbevelen?

Ja Nee

Kringloop Leuke meuk agenda

Op dit moment zijn er geen interessante kortingsacties of leuke evenementen bij Kringloop Leuke meuk.

Agenda item toevoegen

Kringloop Leuke meuk

De openingstijden van Kringloop Leuke meuk in Rosmalen zijn helaas bij ons niet bekend. Weet u de openingstijden van Kringloop Leuke meuk? Laat Laat het ons weten en help andere bezoekers.

Ontdek meer leuke winkels in Rosmalen. Ook hebben we het overzicht voor je van alle kringloopwinkels in de provincie Noord-Brabant.

Zie je onjuiste informatie op deze pagina? Help andere bezoekers door dit te verbeteren via de knop 'Aanpassen' hieronder.


Aanpassen

Openingstijden

Helaas hebben we de openingstijden van Kringloop Leuke meuk in Rosmalen niet. Heb je meer informatie over de openingstijden? Laat het ons weten. Alvast bedankt voor je hulp!

Deze week Volgende week
Maandag onbekend onbekend
Dinsdag onbekend onbekend
Woensdag onbekend onbekend
Donderdag onbekend onbekend
Vrijdag onbekend onbekend
Zaterdag onbekend onbekend
Zondag onbekend onbekend
Aanpassen Meld

Reviews

Bezoekers geven Kringloop Leuke meuk een 6.8

Producten 5.0
Service 3.0
Uiterlijk 3.0
V

voxnulla (5 reviews) 0 1 jaar geleden

Slechts 2 uur per week is deze tent open. Het is meer een hobby project of bezigheidstherapie voor het personeel, maar heel veel moet je er niet van verwachten.

Je kan er toevallig tegen iets leuks voor een lage prijs vinden omdat de selectie en waardering redelijk willekeurig en amateuristisch lijkt te gaan, maar het is voornamelijk ouwe rommel.

Producten: 5 - Service: 3 - Uiterlijk: 3
T

Thea (1 review) 0 3 jaar geleden

Zeer leuke, laagdrempelige kringloopwinkel op het terrein van De Binckhorst in Rosmalen. De Binckhorst is een onderdeel van Stichting Cello, Cello biedt zorg en dienstverlening aan mensen met een beperking. Kringloopwinkel Leuke Meuk wordt gerund door cliënten van Cello en doen dat met veel plezier en inzet. Voor weinig geld vind je hier klein huishoudelijke spullen, speelgoed, hebbedingetjes voor binnen en buiten en klein meubelwerk. Iedere woensdag geopend van 13.30 tot 15.30 Assortiment wordt wekelijks gewisseld en aangevuld

Plaats een review

AlleKringloopwinkels.nl maakt gebruik van cookies. Meer info