Amcorp Mall Flea Market - Kuala Lumpur

tweedehandswinkel
Openingstijden Bewerking voorstellen

Adres & Contact

Amcorp Mall Flea Market
18 Persiaran Barat
46050 Kuala Lumpur
amcorpfleamarket.blogspot.my

Reviews


Zou je Amcorp Mall Flea Market aanbevelen?

Ja Nee

Amcorp Mall Flea Market agenda

Op dit moment zijn er geen interessante kortingsacties of leuke evenementen bij Amcorp Mall Flea Market.

Evenement toevoegen

Amcorp Mall Flea Market

De Amcorp Mall is de plek waar je moet zijn voor tweedehands spullen in Kuala Lumpur. In dit winkelcentrum vind je op zaterdag en zondag de Amcorp Mall Flea Market. Deze vlooienmarkt bestaat uit tal van kraampjes met boeken, elpee's, cd's, speelgoed, kunst en kleding. Daarnaast zijn er veel verkopers van munten, postzegels en ansichtkaarten te vinden. Trek er een aantal uur voor uit om alles te bekijken. De prijzen van spullen wijken af van Nederlandse prijzen. Vinyl bijvoorbeeld is relatief duur, andere spullen kunnen wat goedkoper zijn. Onderhandel altijd over de prijs. Een artikel voor de helft van de vraagprijs mee naar huis nemen is geen uitzondering.

Naast de vlooienmarkt in het weekend zitten er in dit winkelcentrum minstens tien kringloopwinkels, (Chinese) antiekzaken, vintagewinkels en platenzaken gevestigd. Deze winkels zijn meestal dagelijks geopend, maar openingstijden willen wel eens afwijken.

Bereikbaarheid

De Amcorp Mall is makkelijk te bereiken met de metro LRT (Kelana Jaya-lijn). Het winkelcentrum is 150 meter lopen vanaf het station Taman Jaya. Als je met de auto komt kan je die parkeren op het parkeerterrein voor het winkelcentrum.

Joe's Mac

Joe's Mac zat tot september 2017 ook gevestigd in Amcorp Mall. Dit was de meest bekende tweedehands muziekzaak van Maleisië met enorm veel vinyl, boeken en muziekinstrumenten. Joe's Mac is failliet.

Amcorp Mall Flea Market is op een zaterdag of zondag een leuk dagje uit voor liefhebbers van kringloopwinkels en rommelmarkten. Op de zondag zijn er meer kramen dan op zaterdag. De eerste kramen ruimen de boel op vanaf 16:00 uur, dus kom ruim op tijd.

Zie je onjuiste informatie op deze pagina? Help andere bezoekers door dit te verbeteren via de knop 'Aanpassen' hieronder.


Aanpassen

Openingstijden

De volgende openingstijden van Amcorp Mall Flea Market in Kuala Lumpur voor verkoop van spullen zijn bij ons bekend.

Deze week Volgende week
Maandag gesloten gesloten
Dinsdag gesloten gesloten
Woensdag gesloten gesloten
Donderdag gesloten gesloten
Vrijdag gesloten gesloten
Zaterdag 10.00-17.00 10.00-17.00
Zondag 10.00-17.00 10.00-17.00
Aanpassen

Kan je bij Amcorp Mall Flea Market een hapje eten?

Reviews

Plaats als eerste een review voor Amcorp Mall Flea Market.

Wat vind jij van Amcorp Mall Flea Market?

Welk cijfer van 1 tot en met 10 geef jij de winkel?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10