Grote Rommel- en Boekenmarkt - Epe

Vrijdag 3 april 2020

Algemeen

Vrijdag 3 april 2020
13:00 - 20:00

Geannuleerd

Dit evenement is geannuleerd voor 3 April 2020.

Adres & Contact

Goede Herderkerk
Enkweg 2
8162VW Epe
goedeherderkerkepe.nl

Grote Rommel- en Boekenmarkt

Let op het volgende
  • Grote Rommel- en Boekenmarkt van 3 April 2020 gaat niet door.

Na maanden van inzamelingen en voorbereidingen zijn de vrijwilligers van de “Goede Herderkerk” er weer in geslaagd om de jaarlijkse rommelmarkt op te zetten.

Vrijdag 3 April om 13:00 uur gaat de overdekte tent aan de Enkweg 2 te Epe weer open.

Ook dit jaar is het aanbod van spullen weer groot en zeer divers. U treft onder andere; meubelen, gereedschappen, huishoudelijke artikelen, kleding en overige spullen aan. Tevens zijn er voor kinderen ook een aantal activiteiten. Ook kunt u genieten van heerlijke lekkernijen, zoals o.a oliebollen en worst. Om 19:00 uur sluit de verkoop van spullen voor deze dag, maar als sluitstuk vindt om 19:30 uur een grote ANTIEK- veiling plaats in de hal van de kerk. De antieke spullen zijn de gehele dag te bewonderen.

Op zaterdag 4 April gaat de markt weer om 10:00 uur open. Het is beslist de moeite waard om weer een bezoek te brengen, omdat er nieuwe aanvoer van goederen is. Om 13:15 uur start de rommelmarkt met de gebruikelijke finale “ Vuilniszakken verkoop”. Dit betekent dat u tot 14:00 uur voor iedere volle vuilniszak, met zelf uitgezochte spullen, slechts 5 euro betaalt. Maar laat het hier niet op aan komen, want OP = OP.

Weer of geen weer, op onze overdekte markt bent u van harte welkom.

Komende edities

Meer rommelmarkten

Ontdek meer gezellige rommelmarkten in de buurt.


Bewerking voorstellen

AlleKringloopwinkels.nl maakt gebruik van cookies. Meer info