Najaarsrommelmarkt Boven-Leeuwen - Boven-Leeuwen

Kortingsactie Boven-Leeuwen, Gelderland

Info

Zondag 3 oktober 2021
10:00 - 13:00
D'n Dulper
Pastoor Schoenmakerstraat 5
6657CB Boven-Leeuwen
Plan Route

Over Najaarsrommelmarkt Boven-Leeuwen

Gezellige najaarsrommelmarkt in Boven-Leeuwen

Muziekvereniging St. Willibrord uit Boven-Leeuwen organiseer op zondag 3 oktober weer de gebruikelijke rommelmarkt in d'n Dulper. Iedereen kan weer naar hartenlust 'shoppen' in het Kulturhus aan de Pastoor Schoenmakerstraat. Zoals elk jaar, zal ook dit jaar de grote zaal weer gevuld zijn met diverse snuisterijen, servies- en glaswerk, speelgoed en kleine meubeltjes. Ook een boekenhoek zal zeker niet ontbreken.

St. Willibrord, dat op muzikaal gebied samenwerkt met KNA uit Puiflijk onder de naam Arezzo, probeert met de rommelmarkten haar inkomsten op peil te houden. Hierdoor is de vereniging minder afhankelijk van bijvoorbeeld subsidies. De opbrengsten worden onder andere besteed aan de instrumenten, jeugd, kleding en bladmuziek.

Op zondag 3 oktober gaat de rommelmarkt om 10.00 uur van start en duurt tot 13.00 uur. Vaak staan de eerste klanten al rond 9.00 uur voor de deur te wachten om als eerste de mooie koopjes te bemachtigen. De entree bedraagt net zoals voorgaande jaren €2,-. Tijdens de rommelmarkt zullen de dan geldende corona-maatregelen gehandhaafd worden.

Om de rommelmarkt te vullen, is de vereniging op zoek naar uw gebruikte spullen. Deze spullen kunt u natuurlijk zelf naar d'n Dulper brengen, maar mocht dat niet lukken, kunt u contact opnemen met Sjoerd Vissers via tel. 06-21227411 of Coby van Zagten via tel. 06-41671373 (WhatsApp ook mogelijk). Het inzamelen gebeurt op zaterdag 2 oktober van 10.00 uur tot 14.00 uur. Helaas kunnen wij echte rommel niet aannemen en vragen u vriendelijk hier rekening mee te houden.

Voor meer info over onze vereniging: www.muziekvereniging-arezzo.com.

Meer kortingsacties

Ontdek meer interessante kortingsacties in de buurt.

Rommelmarkten in de buurt

Evenementen in de buurt

Kringloopwinkels in de buurt