Kultuur in de KuubsKist - MUS - Ecologisch Kringloopcentrum de KuubsKist

Zaterdag 26 september 2020

Wanneer

Zaterdag 26 september 2020
14:00 - 16:00

Nieuwe datum bekend?

Weet jij wanneer het evenement weer plaats vindt? Geef het door:

Bewerking voorstellen

Waar

Ecologisch Kringloopcentrum de KuubsKist
Lemsterpad 22
8531AA Lemmer

Let op het volgende
Dit evenement heeft al plaatsgevonden. Toon alle agenda items in en rondom Lemmer.

Kultuur in de KuubsKist - MUS

Onder de noemer “Kultuur in de KuubsKist” presenteren we weer een miniconcertje in Ecologisch Kringloopcentrum De KuubsKist in Lemmer. De aanvang is 2 uur en het duurt tot 4 uur. De toegang is helemaal gratis en de 1,5 m afstand is goed te handhaven.

Op zaterdagmiddag, 26 september, speelt “MUS” op ons podium. Mus is Iers voor muziek. “MUS” bestaat uit Freek, Arend Jan en Nanda. Alle drie zijn ze al vele jaren in de muziek actief. Ze spelen, naast Mus, ook in de folk band Hynstewead 16. Arend bespeelt de keyboards, Nanda het basklavier en Freek banjo en gitaar. Ook neemt Freek, samen met Nanda, de vocalen voor zijn rekening. De muziek die zij brengen zijn de bekende maar ook onbekende ballads uit Ierland, Schotland en Fryslân. Heerlijke luisterliedjes om lekker relaxed op een van onze banken of stoelen van te genieten.

Kortom laat je op zaterdag 26 september, muzikaal onderdompelen in Keltische sferen bij Ecologisch Kringloopcentrum De KuubsKist in Lemmer.

Dit alles is natuurlijk onder voorbehoud i.v.m. de regelgeving rond de corona crisis.

Wat is het adres van Ecologisch Kringloopcentrum de KuubsKist?

Kultuur in de KuubsKist - MUS wordt georganiseerd door Ecologisch Kringloopcentrum de KuubsKist in Lemmer. Het adres van de kringloopwinkel is Lemsterpad 22, 8531AA in Lemmer. Op de winkelpagina van Ecologisch Kringloopcentrum de KuubsKist vind je meer informatie.

AlleKringloopwinkels.nl maakt gebruik van cookies. Meer info