Oliemolense Snuffelmarkt / Braderie - Helmond

Zondag 15 september 2019

Algemeen

Zondag 15 september 2019
09:30 - 15:30

Adres & Contact

Montgomeryplein
5705AX Helmond

Oliemolense Snuffelmarkt / Braderie

Op zondag 15 september a.s. zal er veel te beleven zijn op de najaarsmarkt van karnavalsvereniging de Olietrappers. Voorgaande jaren werd deze markt op het evenemententerrein gehouden aan de Engelseweg. Maar dit terrein is onlangs gesaneerd en zal verkocht worden. Inmiddels hebben we een nieuwe locatie gevonden op slechts een steenworp afstand van de oude locatie, en wel op het Montgomeryplein. Een mooie locatie met vele mogelijkheden. Zo zal er als vanouds een rommelmarkt zijn, maar ook een braderie. Tevens kunnen kinderen gratis hun speelgoed verkopen op de kleedjesmarkt.

Ook nieuw is dat verenigingen en instanties zich kunnen promoten deze dag. Zo zal o.a. jeugdcircus Jacona een voorstelling geven en zijn er demonstraties van de Countryline dancers uit de Annawijk. Voor de autoliefhebbers is er deze dag ook van alles te beleven.

Zo is er vanuit de Backstage Chevy club een Custom Car meeting en staan er auto’s opgesteld van de Formule Toyota, Nescar en de Sprint 1300 klasse. Ook zullen bezoekers uitgedaagd worden om deel te nemen aan een Pitstop Challenges.

Aan de inwendige mens wordt ook gedacht. Zo is restaurant Inclusief deze dag geopend, zijn er terrasjes en discjockeys zorgen voor de muzikale klanken deze dag.

De markt is geopend van 09.30 uur tot 15.30 uur en de entree bedraagt slechts € 1,-
Een kraam huren kost € 17,50 en een grondplaats € 12,50.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met, Annemarie Swinkels, tel: 06-43497979 Peter Bevers, tel: 06-46911713 (gelieve na 18.00 uur) of via info@kvdeolietrappers.nl

Ontdek meer rommelmarkten in de buurt.

Mis nooit meer een tweedehands evenement!

Ontvang elke dag een mail met kringloopwinkels, rommelmarkten en andere tweedehands evenementen in de buurt van Helmond.

Lekker op weg met duurzaam transport

Boekentips

AlleKringloopwinkels.nl maakt gebruik van cookies. Meer info